KONGETABBE: Kong Haralds fot satte en effektiv stopper for Dronning Sonja på ballet.  Foto: Stella Pictures
KONGETABBE: Kong Haralds fot satte en effektiv stopper for Dronning Sonja på ballet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Konge Harald tråkket på dronning Sonjas kjole

Ting gikk ikke helt etter planen da kongeparet var på ball i New York.

Publisert
SEHER.NO: Kong Harald (74) og dronning Sonja (74) er for tiden på besøk i USA, og de siste dagene har de kost seg med kongelige representanter fra de andre skandinaviske kongehusene i «The big Apple».

Nylig var det norske kongeparet, det svenske kongeparet, det danske kronprinsparet og svenske prinsesse Madeleine (29) på ball på The Hilton Hotel i New York i anledning at det er hundrede gang «The American-Scandinavian Foundation» arrangerer det årlige «the Centennial Ball».

Men for Kong Harald gikk det litt fort i svingene, og plutselig hadde han tråkket på sin kones gule kjole, da hun var på vei opp rulletrappen til lokalene hvor ballet skulle holdes.


Heldigvis ble kongen fort gjort oppmerksom på situasjonen av de andre gjestene, og paret kunne fortsette å hygge seg på ballet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hvem skulle tro at hun fødte tvillinger for ett år siden? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer