KOMMUNISERER: Prinsessen sier at det var gjennom kontakten med hestene at hun fikk kontakt med høyere makter.  Foto: SCANPIX
KOMMUNISERER: Prinsessen sier at det var gjennom kontakten med hestene at hun fikk kontakt med høyere makter. Foto: SCANPIX Vis mer

Kommuniserer med dyr

Prinsesse Märtha Louise kan ikke bare snakke med engler...

SEHER.NO: Det er i onsdagens TV 2-sendte episode av dokumentaren "Prinser og prnsesser" at prinsesse Märtha Louise (36) avslører at hun ikke bare kan kommunisere med engler - hun kan også kommunisere med dyr, skriver VG.

- Når man i lang tid jobber med hester eller andre dyr, som jeg har gjort, så kommuniserer man gjennom hender og bena. Ja, man kommuniserer på en helt annen måte enn med ord, og det synes jeg er veldig spennende, sier prinsessen i intervjuet.

Märtha Lousie forteller også på nettsiden til engleskolen "Astarte Education" at det var gjennom kontakten med hester at hun klarte å kommunisere med andre dyr, og siden få kontakt med høyere makter.

- Det var mens jeg holdt på med hestene at jeg tok opp kontakten med englene. I senere tid har jeg skjønt verdien av denne enorme gaven, sier hun videre.

Og selv om Märtha har fått krass kritikk etter at hun fortalte offentlig at hun kan snakke med engler og startet opp engleskolen, ser hun ikke på seg selv som en unormal person.

- Hvilket menneske er det egentlig som er "vanlig"? Vi har alle våre ting, og alle mennesker har sine talent, engasjement og følelser. Når det gjelder meg selv, så er nok jeg et vanlig menneske ved at jeg er litt uvanlig, sier hun.

Intervjuet med Märtha Louise i "Prinser og prinsesser" sendes på TV 2 kl. 20.00 onsdag.

LES OGSÅ: - Se hva Märtha har i veska