HVER FOR SEG PÅ KJÆRLIGHETENS DAG: Hertuginne Kate skal ut på offisielt oppdrag på Valentine's day, mens prins William skal sitte på skolebenken.
HVER FOR SEG PÅ KJÆRLIGHETENS DAG: Hertuginne Kate skal ut på offisielt oppdrag på Valentine's day, mens prins William skal sitte på skolebenken.Vis mer

Kommer uten drømmeprinsen

Drøye tusen dager etter hun ble hertuginne, går Kate og William hver til sitt på kjærlighetens dag.

SEOGHØR.NO: Årets best romantiske dag er like rundt hjørnet. Fredag 14.februar er det Valentine's Day, og mange planlegger å gjøre litt ekstra stas på sin kjære. Men hertuginne Kate og prins William er imidlertid i år som i fjor opptatt på hver sin kant denne dagen.

EVENTYRBRYLLUPET: Romantikken sto i høysetet da Kate og William giftet seg 29.april 2011. Foto: All Over Press
EVENTYRBRYLLUPET: Romantikken sto i høysetet da Kate og William giftet seg 29.april 2011. Foto: All Over Press Vis mer

23.januar var det 1000 dager siden Kate fikk drømmeprinsen, og tittelen hertuginne med på kjøpet.

Hun bergtok ikke bare prinsen, men hele kongeriket i sin romantiske brudekjole. Men romantikken står altså ikke i fokus på årets Valentine's day.

Kate skal være med på åpningen ICAP Art Room på Northolt High School i Ealing, London. Der får hun hilse på en rekke forventningsfulle barn og lærere, som skal vise henne rundt i kunsthallen.

Hertuginnen har vært en kongelig beskytter av The Art Room siden januar 2012, som gjenspeiler hennes interesse for kunst og hennes spesielle interesse for å bruke kreativiteten i kunsten til å berike livene til unge.

Ektemannen William skal ikke være med. Han studerer for tiden landbruk ved universitetet i Cambridge, og sitter derfor på skolebenken når kona skal ut og representere.

På kvelden er det imidlertid ikke utelukket at han får tid til en romantisk date med sin kjære. Da Kate hadde bursdag 9.januar gjorde han i alle fall hva han kunne for å rekke hjem i tide etter en lang skoledag.

Hertuginnen er for tiden hovedsaklig i mammapermisjon, men jobber innimellom. Tirsdag 11.februar er hennes første offisielle oppdrag for året, når hun skal på the Portrait Gala i London.LES OGSÅ: - Han ville falt for meg om vi møttes