Prinsesse Kate og prins William:

- Kommer til å feile

Dro øl-spøk under feiring.

KOSTE SEG: Det var helt tydelig at feiringen ble av det gode slaget for prins William og prinsesse Kate, som skålet i Guinness. Foto: Chris Jackson/Pool Photo via AP / NTB
KOSTE SEG: Det var helt tydelig at feiringen ble av det gode slaget for prins William og prinsesse Kate, som skålet i Guinness. Foto: Chris Jackson/Pool Photo via AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble prinsesse Kate (41) tildelt en ny rolle av kong Charles (74). Da fikk hun tittelen oberst i Irish Guard, en tittel hun overtok fra ektemannen prins William (40).

Prinsen har på sin side overtatt tittel som oberst i Welsh Guard, etter faren.

17. mars ble den irske nasjonaldagen - St. Patrick's Day - feiret, og i den anledning var prinseparet til stede hos Irish Guards for å feire. Og feiring, det ble det.

- Ekstremt lei meg

Dette var første gang prinsessen var med som oberst. Blant annet delte hun ut tradisjonelle kløverkvaster til offiserer, samt til regimentets irske ulvehund, Seamus.

På jakken hadde Kate en brosje som tilhører Irish Guard. Den blir lånt ut til kvinner som er assosiert med regimentet, ifølge The Court Jeweller. Tidligere har prinsesse Anne og dronningmoren båret den.

Under feiringen holdt både William og Kate taler, hvor prinsen blant annet refererte til kona som «oberst Catherine». Han dro også en aldri så liten øl-spøk.

- Samtidig som jeg er ekstremt glad for å være her for å feire St. Patrick's Day med dere, er jeg ekstremt lei meg for å måtte gi denne talen, siden det betyr at min tid som obersten deres er over. Det har vært en av mine største gleder i livet å bære tittelen, og jeg er stolt over alt den står for, akkurat som jeg er stolt over alle dere, sa han, og fortsatte:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer