Prinsesse Diana:

Kommer med oppsiktsvekkende avsløringer i nye lydklipp

Prinsesse Diana ba gråtende dronningen om hjelp etter fem år med prins Charles: - Ekteskapet var uten kjærlighet.

NYE LYDKLIPP: Stadig mer informasjon om Dianas liv når offentligheten. Nå er det nye lydklipp som gir flere detaljer. Foto: NTB Scanpix
NYE LYDKLIPP: Stadig mer informasjon om Dianas liv når offentligheten. Nå er det nye lydklipp som gir flere detaljer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Mot slutten av august er det 20 år siden prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i Frankrike.

I den anledning kommer det opptil flere dokumentarer med detaljer om livet hennes som tidligere ikke har vært offentlig kjent, ifølge The Guardian.

Nå avslører nye klipp fra dokumentaren «Diana: In Her Own Words» at Diana gikk gråtende til dronning Elizabeth for å be om råd fem år inn i ekteskapet med Charles.

ULYKKELIG EKTESKAP: I nye klipp fremkommer det at Diana var ulykkelig i ekteskapet med Charles. Foto: NTB Scanpix
ULYKKELIG EKTESKAP: I nye klipp fremkommer det at Diana var ulykkelig i ekteskapet med Charles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge The Guardian mente hun at ekteskapet var uten kjærlighet og gjorde henne ulykkelig.

- Jeg gikk til dronningen og sa, «jeg vet ikke hva jeg skal gjøre». Hun sa, «jeg vet ikke hva du bør gjøre». Og det var det. Det var «hjelpen», sier Diana i de hittil ukjente klippene.

- Fulgte etter meg som en valp

Før Diana gikk opp kirkegulvet i det som ble et av verdens mest sette bryllup, hadde hun bare møtt sin kommende ektemann Charles 12 ganger.

I løpet av tiden de ble kjent, forteller Diana at hun ikke var særlig imponert over prinsen, men at han hadde vært svært ivrig på å bli bedre kjent med henne.

- Han var på meg som et kløende utslett, forteller hun om en grillfest de begge var på der han ikke ville la henne være alene, sier hun.

- Han var på meg resten av kvelden og fulgte etter meg som en valp!

Saken fortsetter nedenfor.

NYGIFTE: Diana og Charles var gift i fem år før forholdet begynte å slå sprekker. Foto: NTB Scanpix
NYGIFTE: Diana og Charles var gift i fem år før forholdet begynte å slå sprekker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hemmelig forelsket

Lydklippene ble funnet i en leilighet i 2001, under en politiaksjon mot Dianas tidligere butler, Paul Burrell.

Ifølge Daily Mail er det taletreneren og hennes gode venn Peter Settelen hun snakker med.

Dianas gjenlevende familie har prøvd å gå rettens vei for å få eierskap over klippene, men uten hell. Etter politiaksjonen ble de gitt til Peter og deretter solgt.

Flere politikere, deriblant sir Teddy Taylor, har prøvd å hindre lydklippene fra å nå offentligheten mens Dianas sønner, prins Harry og William, fremdeles er i live.

Grunnen er at Diana også snakker om sin hemmelige romanse i klippene.

- I en alder av 24, forelsket jeg meg i en som var en del av alt dette og det ble oppdaget. Han ble kastet ut, og senere døde han. Det er noe av det tøffeste som har skjedd meg, forteller Diana i et av klippene, ifølge The Guardian.

Saken fortsetter nedenfor.

Hun nevner aldri noe navn, men det spekuleres i om det kan ha vært Barry Mannakee, en politimann i The Royal Protection Squad.

Han ble Dianas livvakt i 1985 - omtrent på den tiden Diana gråt over ekteskapet sitt til dronning Elizabeth. To år senere, i 1987, døde Barry i en motorsykkelulykke.

Graven forsøkt plyndret

Til tross for at det er to tiår siden den verdensberømte prinsessen mistet livet, dukker det fremdeles opp overskrifter om henne i media.

Nylig avslørte Dianas bror, jarl Charles Spencer (53), i et intervju med BBCs Radio 4, at det har vært hele fire forsøk på å plyndre graven hennes gjennom de siste 20 årene.

LILLEBROR: Charles Spencer legger ned blomster på øya der Diana er begravd. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
LILLEBROR: Charles Spencer legger ned blomster på øya der Diana er begravd. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

Broren forklarer at beslutningen om at søsteren skulle bli begravd på en øy i Althorp, en eiendom som tilhørte familien Spencer, i stedet for i familiegraven, ble tatt for å beskytte prinsessens privatliv. Dette skriver The Telegraph.

Videre har Dianas lillebror forklart at det bortgjemte stedet var det sikreste for henne.

- Vi har hatt fire innbruddsforsøk mot graven hennes de siste 20 årene. Jeg er veldig glad for at vi klarte å stoppe dem, sier Charles Spencer.

LES OGSÅ: Slik har det gått med mannen som overlevde Diana-ulykken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer