Kommer i prinsesse-bursdag likevel

Kontrabeskjed fra slottet.

<strong>UTEBLIR IKKE LIKEVEL:</strong> Prinsesse Märtha Louise vil være tilstede når prinsesse Astrid skal feires på slottet på søndag. Her er Märtha og Astrid sammen med Ari Behn under et tidligere statsbesøk på slottet. Foto: Scanpix
UTEBLIR IKKE LIKEVEL: Prinsesse Märtha Louise vil være tilstede når prinsesse Astrid skal feires på slottet på søndag. Her er Märtha og Astrid sammen med Ari Behn under et tidligere statsbesøk på slottet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Seoghør.no skrev tidligere denne uken om Märthas utebliven i sin tante prinsesse Astrid fru Ferners 80-årsdag søndag.


Prinsesse Märtha Louise (40) er for tiden er travelt opptatt med sin engleskole. Denne weekenden er hun booket i Nederland, hvor workshop, foredrag og TV-opptredener står på programmet. Dette skal ha vært bakgrunnen for at hun først valgte å ikke skrive seg på gjestelisten på slottet denne helgen.

Kontrabeskjeden kom lørdag:

"DD.MM. Kongen og Dronningen holder middag for Prinsesse Astrid, fru Ferner i anledning 80-årsdagen. DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen og Prinsesse Märtha Louise vil også være til stede (19.00)" heter det på Kongehuset.no.

Det er kong Harald og dronning Sonja (74) som gjør stas på Märthas tante.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Dette har dronningen i veska

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer