Kom til bryllup med svenskeprinsen

Prinsesse Märtha Louise strålte da hun ankom det kongelige bryllupet i Luxembourg.

TIL BRYLLUP: Prinsesse Märtha Louise fikk følge av svenske prins Carl Philip opp den røde løperen til lørdagens kronprinsbryllup i Luxembourg. Foto: FameFlynet
TIL BRYLLUP: Prinsesse Märtha Louise fikk følge av svenske prins Carl Philip opp den røde løperen til lørdagens kronprinsbryllup i Luxembourg. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise fikk følge av svenske prins Carl Philip opp den røde løperen til lørdagens kirkevielse mellom Luxembourgs kronprins Guilaume og hans kjæreste Stephanie de Lannoy.

Akkurat som ved gårsdagens borgerlige vielse, var ikke Märtha Louises ektemann Ari Behn tilstede, men prinsesessen som hadde pyntet seg med en brosje som viser bokstaven «A» på brystet, så likevel ut til å storkose seg i de romantiske omgivelsene.

I tillegg til Märtha Louise er både det norske kronprinsparet og kongeparet tilstede i bryllupet i Luxembourg.

Dagens vielse følger gårsdagens borgerlige seremoni med påfølgende gallamiddag.

Kongelige fra hele verden var tilstede for å feire paret, og både kronprinsesse Mette-Marit og dronning Sonja blir hyllet for sine kjolevalg. Men ingen var like vakker som bruden. Stéphanie tok pusten fra gjestene i en tettsittende grå perlebesatt kjole og et vakkert diadem. 

Under middagen holdt prins Guillaumes (30) far, storhertug Henri en rørende tale for sønnen og hans nye kone. 

- Når jeg ser dere sammen er det absolutt ingen tvil om at dere er skapt for hverandre, og klar til å dele gledelige øyeblikk, men også vanskelige tider i livet, og å være der for familien så vel som for landet deres, sa han i sin tale ifølge nettstedet Wort.lu. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dere er som skapt for hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer