Hertuginne Meghan:

Kom sent: - Beklager

Hertuginnen glimret med sitt fravær.

UNNSKYLDNING: Hertuginne Meghan beklaget seg fra scenen. Foto: Jordan Pettitt/Pa Photos/NTB
UNNSKYLDNING: Hertuginne Meghan beklaget seg fra scenen. Foto: Jordan Pettitt/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Lørdag 9. september begynte årets Invictus Games i Düsseldorf. Det internasjonale multiidrettsarrangementet ble lansert av prins Harry (38) i 2014, og 38-åringen har selv vært til stede blant publikum.

Arrangementet er laget for veteraner som er skadd, men som vil konkurrere innenfor forskjellige sportsgrener. Prinsen har tidligere avslørt at han hentet inspirasjon fra egne erfaringer fra tida i Afghanistan.

En som har glimret med sitt fravær er hertuginne Meghan (42), som gikk glipp av de tre første dagene.

Fredag fikk publikum seg en overraskelse da de så Meghan Markle og Prins Harry på tribunen. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Tiktok. Vis mer

Onsdag dukket hertuginnen endelig opp i Düsseldorf, og under den første talen hennes fra scenen ber hun om unnskyldning for å komme for sent til arrangementet.

- Det er så spesielt å være her, og jeg beklager at jeg er litt sent ute til festen, sier hun til de omtrent 1600 oppmøtte deltakerne, ifølge The Independent.

PÅ PLASS: Hertuginen Meghan og prins Harry under Invictus Games onsdag.Foto: Jordan Pettitt/Pa Photos/NTB
PÅ PLASS: Hertuginen Meghan og prins Harry under Invictus Games onsdag.Foto: Jordan Pettitt/Pa Photos/NTB Vis mer

Hertuginnen forklarer videre at hun ikke deltok under åpningsdagene av Invictus Games, fordi hun tilbrakte tid med barna sine, Lilibet Diana (2) og Archie (4).

Hun spøkte også med at hun kjøpte milkshake til barna og deretter fulgte Archie til skolen før hun tok turen til Tyskland.

- Jeg landet for et par timer siden, etter tre milkshaker og en skole «drop-off». Jeg er så begeistret for det første arrangementet jeg skal gjøre med Invictus er sammen med dere.

DANS: Prins Harry og hertuginne Meghan snakker om deres første dans som mann og kone. Video: Netflix Vis mer

Hertuginnen legger også til at hun en dag har lyst til å ta med barna sine på arrangementet.

LES OGSÅ: Ikke skjedd på seks år

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer