Kronprinsfamilien:

- Kom meg til toppen

En annerledes påske ser ikke ut til å stoppe kronprinsfamilien.

PÅSKEFERIE: Kronprinsesse Mette-Marit deler mandag kveld flere bilder i sosiale medier. Foto: Kronprinsesse Mette-Marit / Instagram
PÅSKEFERIE: Kronprinsesse Mette-Marit deler mandag kveld flere bilder i sosiale medier. Foto: Kronprinsesse Mette-Marit / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kunne kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, bekrefte overfor Se og Hør at årets påskeferie bli annerledes for kongefamilien enn tidligere år.

- I tråd med myndighetenes retningslinjer, skal Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen tilbringe påsken på Kongsseteren i Oslo. Kronprinsfamilien tilbringer også påsken hjemme, på Skaugum, sa Varpe.

Og hjemmepåske ser ikke ut til å sette noen stopper for den norske kronprinsfamilien.

- Til toppen

Mandag kveld deler nemlig kronprinsesse Mette-Marit flere bilder på Instagram hvor hun, kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra har vært på topptur.

«Jeg kom meg til toppen gitt. Hva er det man ikke kan elske ved Oslo-påske», skriver kronprinsessen innledningsvis.

Videre minner Mette-Marit på helsemyndighetenes råd om å holde god avstand til andre.

«Husk å ta vare på hverandre og vær to meter unna de dere er veldig glad i, men ikke bor sammen med. Og alle andre også», fortsetter hun.

Til teksten har kronprinsessen delt en rekke bilder i en bildeserie. Både av seg selv, ektemannen og dattera.

PÅSKEHILSEN: Kongeparets hilsen fra Kongsseteren i Oslo, der Kongen og Dronningen skal tilbringe årets påske. Video: Kongehuset Vis mer

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at den norske kronprinsfamilien liker å holde seg i aktivitet. Før helga fortalte Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, at de ofte reiser utenlands i påska, gjerne til et surfevennlig sted.

- Det blir hjemmepåske på dem også, og jeg vil tro de kommer til å tilbringe en del tid ute, sa Vagle, og fortsatte:

- Kronprinsessen har allerede fortalt at de går turer og bader i sjøen for å holde moralen oppe i disse tider, og det kommer de helt sikkert til å fortsette med i feriedagene.

Kongehuseksperten fortalte videre at kronprinsen ofte blir sett løpende i hjemkommunen Asker, og at de alle er ivrige på ski.

- Nå er det jo ikke noe særlig skiføre å snakke om på Østlandet, men de tar nok beina fatt.

Kongeparet på sin side har i alle år dratt til Prinsehytta i Sikkilsdalen fredag før påske, en tradisjon kong Harald har holdt på siden barndommen.

I år blir imidlertid påska tilbragt på Kongsseteren.

LES OGSÅ: Måtte dagene bli lettere snart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer