Prins Ludwig av Bayern og Sophie-Alexandra Evekink:

Kollapset i bryllupet

Oppsto dramatikk under seremonien.

EKTEFELLER: Prinsesse Sophie-Alexandra og prins Ludwig giftet seg forrige helg. Foto: Robin Utrecht / Dana press / NTB
EKTEFELLER: Prinsesse Sophie-Alexandra og prins Ludwig giftet seg forrige helg. Foto: Robin Utrecht / Dana press / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige helg var det duket for et kongelig bryllup i Tyskland, da prins Ludwig av Bayern (40) og prinsesse Sophie-Alexandra (33) giftet seg.

Den nygifte paret ble formelt ektemann og kone kort tid etter forlovelsen, som ble kjent i august i fjor.

Under bryllupet hadde utallige tyskere møtt opp gatelangs i München for å hylle det nye prinseparet, men bak lukkede dører var det bare inviterte gjester som fikk adgang.

Nå kan likevel ukjent dramatikk fra bryllupsfesten avsløres. Det skriver Hello! Magazine.

Verdens øyne var nok en gang rettet mot Storbritannia og store kongelige øyeblikk da kong Charles ble kronet 6. mai. Sky News har analysert hva som ble sagt under den store dagen. Video: AP. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet. Vis mer

Måtte få hjelp

Med «alles» øyne rettet mot seg under helgens bryllup skal den ferske prinsessen nemlig ha falt om midt i seremonien. Det skriver hoffreporter Christins Queens, som skal ha fått hendelsen bekreftet av en talsperson, på Twitter. Hva som var årsaken er ikke kjent.

«En talsperson bekreftet at prinsesse Sophie besvimte under bryllupet i morges. Etter litt drikke var hun frisk igjen og seremonien fortsatte».

Hoffreporteren refererer videre til den tyske avisen Bild:

«Bruden falt bakover, brudgommen fanget henne. Forloverne hjalp til, og ambulansepersonell kom med vann til henne. Hun følte seg bra igjen med en gang. Prins Leopold av Bayern ga henne en bit glukose».

KONGELIG: Fyrstinne Charlene av Monaco skal ha vært sykere enn fyrstefamilien har gitt uttrykk for. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug,Se og Hør/ NTB Vis mer

Sammenliknes med Kate

Det var også flere detaljer med prins Ludwig og prinsesse Sophies bryllup som vekket oppsikt. Den tyske avisen Bild mente nemlig at bruden var slående lik en tidligere prinsesse-brud.

«Sløret, kjolen, tiaraen - til og med buketten og håret i store krøller … Nei, det er ikke prinsesse Kate som lover William (41) evig kjærlighet her. Det er et tysk eventyrbryllup og prinsessen vår heter Sophie!», skrev avisen.

«Klassisk, elegant og likevel moderne - som Kate og William 29. april 2011 i Westminster Abbey i London», sto det videre.

Prins Ludwig er den eldste sønnen til prins Luitpold og tippoldebarnet til Bayerns siste konge, kong Ludwig III. Tyskland gikk vekk fra monarki i 1918.

NYGIFT: Prins William og prinsesse Kate under sitt bryllup i 2011. Foto: Martin Meissner/AP/NTB
NYGIFT: Prins William og prinsesse Kate under sitt bryllup i 2011. Foto: Martin Meissner/AP/NTB Vis mer
BRUDEPARET: Prinsesse Sophie-Alexandra og prins Ludwig. Foto: Robin Utrecht / Dana press / NTB
BRUDEPARET: Prinsesse Sophie-Alexandra og prins Ludwig. Foto: Robin Utrecht / Dana press / NTB Vis mer

LES OGSÅ: Raser: - Lar seg ikke gjøre

En video av prins Sverre Magnus fra slottsbalkongen på 17.mai går viralt på Tiktok. Video: NRK / Rød Løper Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer