Kokken raser mot Dianas bror

Prinsessens kokk fikk sjokk da han kom for å hedre sin gode venninne. Nå raser han mot Dianas bror.

SØSKEN: Her ser vi Earl Spencer sammen med sin søster Diana og svoger prins Charles i lykkelige dager. Det er broren som i dag er ansvarlig for å ivareta Dianas gravsted. Foto: All Over Press
SØSKEN: Her ser vi Earl Spencer sammen med sin søster Diana og svoger prins Charles i lykkelige dager. Det er broren som i dag er ansvarlig for å ivareta Dianas gravsted. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Darren McGrady jobbet som kokk for Buckingham Palace i 11 år, men da prinsesse Diana og prins Charles ble skilt fulgte han med prinsessen til hennes nye hjem i Kensington Palace.

Nå raser den betrodde kokken mot Dianas bror Earl Spencer, og beskylder ham for å forsømme søsterens siste hvilested på Althorp Estate i Northamptonshire.

Selve gravstedet er hemmelig av sikkerhetsmessige årsaker, men et minnesmerke er plassert på en liten øy midt i en innsjø. Det er dette stedet den tidligere kongelige kokken åpenbart har besøkt, og som har opprørt ham så til de grader.

McGrady la ut bilder på sin twitterkonto, hvor man ser at innsjøen er dekket av alger, med følgende tekst: - Jeg ville fått sparken hvis jeg passet så dårlig på Diana da hun var i live, som det du gjør nå!

Han skrev også at det gjorde ham trist å se hvordan Earl Spencer har forsømt prinsesse Dianas hvilested, og ber ham rydde opp.

Ifølge Daily Mail hevder boet på sin side at gravstedet blit godt ivaretatt, men at de varme sommermånedene har forårsaket at algene sprer seg så raskt - noe som igjen gjør det vanskelig å fjerne. Gartnere skal imidlertid ha kjempet for å kontrollere spredningen av alger, og har iverksatt en rekke tiltak.

- Alger er et skjemmende problem i mange innsjøer i sommermånedene, sier en talsmann for Althorp Estate til MailOnline og legger til at gravstedets sikkerhet og vedlikehold blir tatt vare på med enorm omsorg fra Dianas bror.

- Han tar ansvaret han har for området svært alvorlig!

Hvert år besøker tusenvis av mennesker eiendommen for å vise sin respekt overfor den avdøde prinsessen, hvor de kan legge blomster på et spesialkonstruert tempel. Hver og en må betale i underkant av 200 kr for å komme inn på området.

31.august er det 17 år siden den høyt verdsatte prinsessen døde på tragisk vis i en bilulykke - og prinsene Harry og William mistet sin mamma.

 

Les også: Dianas hemmelige skjønnhetstips

 

 

  


 
 


 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer