Knuste møbler i harnisk

Bryllupsreisen er definitivt over for Charles og Camilla.

MISTET FAREN: Camilla er skuffet over Charles mangel på støtte under farens bortgang. Foto: All Over Press
MISTET FAREN: Camilla er skuffet over Charles mangel på støtte under farens bortgang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trøbbel i paradis!


Prins Charles (57) har knust en verdifull stol under en amper krangel med kona Camilla Parker Bowles. Paret, som nesten ikke har vekslet et vondt ord de siste 30 årene er nesten ikke på talefot etter en rekke voldsomme konflikter den siste tiden.

Camilla (58) er opprørt og sint på Charles (57) for at han ikke var ved hennes side da faren hennes lå for døden. I følge venner skal Camilla fortsatt være knust etter at faren, major Bruce Shand, tapte kampen mot kreften fort tre uker siden.


SE HER: Camilla sørget over faren


- Camilla tilbrakte hvert ledige sekund ved sin fars sykeleie under hans siste dager, sier en kilde.

- Hun ba Charles om å være sammen med henne fordi det hele var veldig følelsesladet og hun trengte hans støtte, men han nektet å gjøre endringer i timeplanen sin. Charles er veldig travel og kalenderen hans er stappfull, men Camilla forventet at han ville være der da faren hennes døde.

- Hun er veldig såret og opprørt over at hun måtte takle det alene og hun klarer ikke å tilgi Charles.

- Hun har avlyst flere avtaler siden dødsfallet fordi hun er vært såpass ute av seg. Charles synes det er dårlig oppførsel, de har hatt noen voldsomme krangler, og Camilla ropte til ham ’Dette er ikke hva jeg takket ja til’.

Under en av parets opphetete krangler lot Charles sinnet gå ut over en verdifull, antikk stol og sparket den til pinneved. Camilla stormet deretter ut av Clarence House, parets hjem i London, og kjørte i tårer tilbake til sitt gamle familiehjem i Wiltshire for å tilbringe litt tid alene.


SE HER: Britenes nye Di og Fergie

- Charles har alltid vært bortskjemt og liker å ha ting på sin måte. Men Camilla er tøff og tar en krangel når hun mener han tar feil. Spenningen har brygget seg opp over tid og nå har det eksplodert, forteller en annen kilde.

- Problemet er at Charles mener Camilla burde gjøre flere rojale oppdrag på egenhånd, men hun liker bare å slå følge med ham. Hun har tilbrakt mesteparten av livet som en vanlig person og liker ikke å bli kastet inn i rampelyset i sin alder. Så de er begge veldig sinte på hverandre.

- Det er veldig trist, for de har nesten ikke vekslet et vondt ord på 30 år. Nå er de gift, og alt går galt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer