Beatrice Borromeo av Monaco:

Knocker Meghan og Kate ned fra tronen

En annen kongelig til topps i kåring.

POPULÆR: Beatrice Borromeo giftet seg kongelig i 2015. Her med ektemannen Pierre Casiraghi samme år. Foto: Shutterstock/NTB
POPULÆR: Beatrice Borromeo giftet seg kongelig i 2015. Her med ektemannen Pierre Casiraghi samme år. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Hertuginne Meghan (40) og hertuginne Kate (39) har uten tvil mange fans - de er og blant de kongelige det skrives mest om.

Til tross for at det har blåst opp til storm rundt begge i løpet av det siste året, er det likevel mange som ser opp til de to hertuginnene, som begge har giftet seg inn i den britiske kongefamilien med hver sin prins.

Populariteten rundt dem har diverse designere også trolig merket godt på inntektene ettersom plagg hertuginnene bærer flere ganger har blitt utsolgt på rekordtid.

- Den mest stilsikre

Motebevisste er de begge, uten tvil, men nå er det en annen kongelig som blir omtalt som den mest stilriktige prinsessen. Det er nemlig Beatrice Borromeo (36) av Monaco, som i 2015 giftet seg med Pierre Casiraghi (33).

STORSLÅTT BRYLLUP: Beatrice giftet seg med Pierre for seks år siden. Foto: Shutterstock/NTB
STORSLÅTT BRYLLUP: Beatrice giftet seg med Pierre for seks år siden. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

Hun har i lang tid gjort seg bemerket for garderoben sin, og ofte får hun aller mest oppmerksomhet i forbindelse med det årlige Rose Ball som arrangeres av The Princess Grace Foundation.

Magasinet Tatler har nå gitt henne tittelen som «den mest stilsikre europeiske kongelige».

Før hun giftet seg med Pierre, som er sønn av Caroline av Hannover (64) og avdøde Stefano Casiraghi, jobbet hun som både modell og journalist - noe som ifølge People skal ha hatt stor innvirkning på stilen hennes - også privat.

STILSIKKER: Pierre og Beatrice på Venice filmfestival i 2017. Foto: Shutterstock/NTB
STILSIKKER: Pierre og Beatrice på Venice filmfestival i 2017. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

Ønsket seg barn

Beatrice og Pierre giftet seg i 2015, og ga hverandre sitt «ja» hele to ganger. Først i en borgerlig seremoni, deretter i en religiøs seremoni i vakre La Maggiore i Italia én uke senere.

Paret hadde vært av-og-på-kjærester i syv år da de giftet seg, og møttes da de begge studerte ved Luigi Bocconi-universitetet i Milano.

Beatrice har tidligere åpnet seg overfor Vanity Fair Italia om at Pierre er mannen i hennes liv.

- Jeg hadde elsket det om Pierre ble far til mine barn. Han kommer til å bli en god far, og jeg tror at vi sammen kan skape et stabilt familieliv. Men vi har ikke kommet dit helt enda, sa hun, og fortsatte:

- Akkurat nå er vi svært lykkelige med tilværelsen, men en dag ønsker jeg ansvaret som følger med det å starte en familie, fortsatte hun.

IØYNEFALLENDE: Beatrice og ektemannen i forbindelse med Rose ball i 2016. Foto: AFP/NTB
IØYNEFALLENDE: Beatrice og ektemannen i forbindelse med Rose ball i 2016. Foto: AFP/NTB Vis mer

Spesielt navn

Og kort tid etter at de ble mann og kone, startet det kongelige paret på livet som foreldre. De har nemlig fått sønnene Stefano (4) og Francesco (3) sammen.

Da de ble foreldre for første gang, valgte de å kalle opp sin førstefødte etter faren til Pierre. Stefano Casiraghi, som var italiener, døde nemlig i en tragisk ulykke under et båtrace utenfor Monacos kyst i oktober 1990. Han ble bare 30 år gammel.

SKINTE: Se og Hørs skjønnhetsekspert Cecilie Krogh fikk skryt av Jan Thomas for det frekke kjolevalget. Vis mer

Yngstesønnen Pierre var knappe tre år gammel da dødsulykken inntraff. De andre barna til Stefano, Andrea og Charlotte Casiraghi, fikk heller ikke vokse opp med faren i livet sitt.

LES OGSÅ: Deler privat bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer