KLINER TIL: På forsiden av onsdagens utgave av Aftonbladet er det publisert bilder av prinsesse Madeleine mens hun «kliner» til med det som angivelig skal være hennes nye kjæreste - finansmannen Christopher O’Neill. Foto: All Over Press + faksimile Aftonbladet
KLINER TIL: På forsiden av onsdagens utgave av Aftonbladet er det publisert bilder av prinsesse Madeleine mens hun «kliner» til med det som angivelig skal være hennes nye kjæreste - finansmannen Christopher O’Neill. Foto: All Over Press + faksimile Aftonbladet Vis mer

Klinte til med sin nye kjæreste

Prinsesse Madeleine og Chris ble foreviget av paparazzifotograf.

Publisert
SEHER.NO:  For to uker siden publiserte svenske medier bilder av en forelsket prinsesse Madeleine (28) med en ny, ukjent mann.

Identiteten på mannen ble avslørt først et par dager senere, og prinsessens flamme skal være Christopher O’Neill, en finansmann i midten av tredveårene.

- De har vært sammen en stund og er ofte ute sammen, sa en sentralt plassert kilde til den svenske avisen Aftonbladet etter at O'Neills identitet ble avslørt.

I Expressen ble det imidlertid hevdet at Madeleine fortsatt beregner seg som singel, og at de to ikke hadde begynt å omtale seg som kjærester.

Nå ser det likevel ut til at det noe mer enn vennskap mellom de to. På forsiden av onsdagens utgave av Aftonbladet er det nemlig publisert en rekke bilder som viser prinsessen mens hun «kliner» til med Chris.

På forsiden står det også skrevet «Kiss me, Chris. Nå våger Madeleine å vise sin kjærlighet åpenlyst».
 
O'Neill skal være assisterende administrerende direktør i selskapet han jobber i, og skal ha utdannelse fra Columbiauniversitetet, der han gikk ut i 2005. Han skal være vant med å røre seg i fine kretser, og har også utdannelse fra privatskolen Institut auf dem Rosenberg i Sveits.

Madeleine og kjæresten skal ha blitt observert sammen i New York ved en rekke anledninger de siste ukene.

Ifølge Svensk Damtidning kom imidlertid svenskeprinsessen alene på det 54. Røde Kors ballet på Mar-a-Lago-hotellet i Palm Beach i Florida , hvor også finansmogul Donald Trump, som er eier av hotellet, var blant gjestene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Her er Maddes flamme


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer