Klespress fra svigerfar

Prins Charles har spesifikke ønsker om hva Kate skal gå med.

MÅ GÅ I TWEED?: Hertuginne Kate skal være utsatt for et visst press fra sin svigerfar, prins Charles. Foto: All Over Press
MÅ GÅ I TWEED?: Hertuginne Kate skal være utsatt for et visst press fra sin svigerfar, prins Charles. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Hva enn hertuginne Kate (30) kler på seg, rives klærne ut av butikkhyllene umiddelbart etterpå. Denne såkalte Kate-effekten har også svigerfar prins Charles (63) oppdaget. Nå vil han ha et ord med i laget!

Prinsen har bedt sin svigerdatter om å hjelpe erkebritiske Harris Tweed med å få fart på salget internasjonalt, så nå venter de i spenning på å se hertuginnen i deres tweed. Klær som tradisjonelt selges til hardføre bønder og velstående godseiere.

Charles ønske om at Kate skal gå i håndvevd tweed fra de skotske øyene Harris, Lewis, Uist og Barra er et ledd i hans kampanje for å booste økonomien på Hebridene.

- Ved å velge Harris Tweed, vil hun ikke bare hjelpe en tradisjonell britisk industri, men også skape og opprettholde arbeidsplasser på et sted som sårt trenger det. Jeg har blitt fortalt at Charles vil ha en vennlig familieprat, og at vi kan forvente å se Kate i Harris Tweed senere i år, forteller en kilde til Daily Express.

Så nå er det bare å forberede seg på en ny vår for tweeden!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit utfordrer Haakon på Twitter