INNSAMLINGSAKSJON: Prins William og hertuginne Kate holdt torsdag kveld middag på St James’s Palace til inntekt for minnesenter for veteraner. Foto: Stella Pictures
INNSAMLINGSAKSJON: Prins William og hertuginne Kate holdt torsdag kveld middag på St James’s Palace til inntekt for minnesenter for veteraner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kledd som en gresk gudinne

Hertuginne Kate avslørte ingen tegn til graviditet.

Publisert
SEHER.NO: I en greskinspirert kjole fra Jenny Packham, strålte hertuginne Kate som en gresk gudinne da hun og prins William var verter for en veldedighetsmiddag for 120 personer på St James’s Palace.

I forrige uke begynte det å gå rykter om at Kate var gravid, etter at hun takket nei til nøtter og strøk seg over magen på besøk i Danmark. Men det var lite som tydet på at hertuginnen er gravid på torsdagens middag.

Ektemannen prins William reiser snart på en seks uker lang tjenestetur til Falklandsøyene, men det så ikke ut til å legge en demper på den vakre hertuginnen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: En kongelig baby på vei?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer