Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

- Klarte ikke slutte å gråte

Nå uttaler begge seg om forlovelsen.

UTTALER SEG: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett åpner opp om forlovelsen. Foto: Babak Golkar/elevateYOU/NTB
UTTALER SEG: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett åpner opp om forlovelsen. Foto: Babak Golkar/elevateYOU/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47) forlovet seg denne uken. Nå har begge stilt opp i et intervju med People, der åpner de opp om forlovelsen.

- Han spurte meg under dette enorme treet med hester omkring oss, og det var veldig spesielt for meg. Min forbindelse til naturen og hester sitter dypt i hjertet mitt. Jeg var overveldet over hvor spesielt og hellig han gjorde det øyeblikket for oss. Jeg klarte ikke slutte å gråte, uttaler prinsessen til People.

Prinsesse Märtha Louise sier også at det var et emosjonelt øyeblikk.

- Jeg var sjokkert, og denne massive bølgen med følelser gikk gjennom meg, og fikk meg til å skjelve. Det var så rørende og fantastisk at mannen jeg elsker mer enn noe annet i denne verden hadde gått ned på et kne og fridde til meg.

KJENDISFEST: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet. Disse kjendisene forventer vi i bryllupet. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Fikk hjelp av Gwyneth Paltrow

Verrett forteller på sin side at frieriet gjorde ham nervøs.

- Jeg var veldig nervøs fordi jeg hadde mange følelser som gikk gjennom meg - redsel og stress og det at jeg ville at det skulle være perfekt for min kjære.

I intervjuet røpes det også at Verrett faktisk fikk hjelp av en superstjerne når det kom til forlovelsesringen.

Det har lenge vært kjent at Verrett kjenner den amerikanske skuespilleren Gwyneth Paltrow (49), og det var faktisk hun som var den første som fikk se ringen han hadde kjøpt til kjæresten.

Skuespilleren skal ha uttalt at hun syntes ringen var fantastisk, og at hun var sikker på at prinsesse Märtha Louise kom til å elske den.

FORLOVET: 7. juni kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise hadde forlovet seg med Durek Verrett, og dagen etter uttalte datteren Leah Isadora Behn seg for første gang om forlovelsen. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Katrine Bjelke Vis mer

Ville fri i Disneyland

I det samme intervjuet uttaler Verrett at han gleder seg til at de skal bo både i USA og Norge, og at de skal reise fram og tilbake som en familie. Han gleder seg også til å tilbringe mer kvalitetstid sammen med prinsessens familie.

Torsdag kveld har paret også en direktesending på Instagram, hvor de snakker om både forlovelsen og forholdet. Der svarer de også på spørsmål fra følgerne.

Under direktesendingen på Instagram kommer det fram at Verrett opprinnelig hadde tenkt til å fri i Disneyland. Slik ble det altså ikke. Prinsesse Märtha Louise uttrykker imidlertid at hun satte stor pris på at frieriet fant sted i naturen og at det var hester der.

En annen ting 47-åringen røpte på Instagram var at han hadde lyst til å ha på seg cowboy-støvler i det kommende bryllupet. Det var prinsessen dog lunken til.

LES OGSÅ: Tone Damli hyller samboeren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer