Kronprinsesse Mette-Marit:

- Klarer ikke tenke på det uten å kaste opp

Kronprinsessen åpner seg om fortiden.

BRUTALT ÆRLIG: Kronprinsesse Mette-Marit sparer ikke på ordene når hun åpner seg om fortida i ny podkast-episode. Foto: Silas Stein / AP / NTB
BRUTALT ÆRLIG: Kronprinsesse Mette-Marit sparer ikke på ordene når hun åpner seg om fortida i ny podkast-episode. Foto: Silas Stein / AP / NTB Vis mer
Publisert

I 2001 kunne kongehuset kunngjøre at kronprins Haakon (47) og hans utvalgte, Mette-Marit Tjessem Høiby (47), hadde forlovet seg.

Oppmerksomheten ble raskt rettet mot det nyforlovede paret - og det er ingen tvil om at kvinnen fra Kristiansand raskt ble tema i skandinavisk presse.

Siden den gang har Mette-Marit giftet seg og blitt kronprinsesse. Veien dit var imidlertid ikke bare enkel, skal vi tro kronprinsessen selv.

- Kaster opp av tanken

Søndag denne uken gjester kronprinsesse Mette-Marit podkasten «The Kåss Furuseths», drevet av Else (40) og Ramona Kåss Furuseth (36).

Under episoden kommer de inn på en rekke tema, deriblant fortiden - nærmere bestemt tiden før hun ble kronet til kronprinsesse.

- Det er noen perioder i livet, kanskje spesielt den første fasen til meg og Haakon, som jeg ennå ikke klarer å tenke på uten å måtte kaste opp, sier kronprinsessen ærlig, ifølge NRK.

Videre forteller hun om presset hun opplevde utenfra.

- Det var et enormt press, og jeg kom dit uten noe som helst erfaring med det, sier hun.

Videre forteller Mette-Marit at det er en rekke tv-innslag fra begynnelsen av forholdet med Haakon hun ikke klarer å se.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer