Klarer ikke alltid å være en god pappa

Kronprins Haakon engasjerer seg så mye i andres liv at det går utover hans egen familie.

FÅR DET IKKE TIL: Kronprins Haakon prøver  selvfølgelig så godt han kan å være en god far for sine barn, men han får det ofte ikke helt til... Foto: Stella Pictures
FÅR DET IKKE TIL: Kronprins Haakon prøver selvfølgelig så godt han kan å være en god far for sine barn, men han får det ofte ikke helt til... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Jobben som sjef for det verdensomspennende markeringen Dignity Day har engasjert kronprins Haakon mer enn noe annet de siste årene, skriver Magasinet.

Faktisk så er Haakon så opptatt av å engasjere seg, og reise landet rundt for å formidle sitt budskap, at det noen ganger går ut over hans egen familie.
 
– Jeg prøver selvfølgelig å være en god far. Men jeg får det ofte ikke til som jeg ønsker. Verdighetskapital skal ikke bli et åk. Vi skal ta tak i noe. Men det er ikke meningen at folk skal gå rundt og ha dårlig samvittighet, sier han.

Dignity Day er et arrangement hvor begrepet verdighet introduserer for ungdommer. I år er hele 40 land med på prosjektet som kronprinsen er leder for. Det er ikke annet å vente at det da blir travelt for kroprinsen, men har forsøker likevel å involvere sin familie i prosjektet.

- Ja. Jeg har vært mye borte. Jeg har involvert barna litt, vist dem videosnutter og fortalt dem om skolene jeg har vært på og historiene jeg har hørt. Men barna er forskjellige. Marius er 13 så han kan jeg snakke med på en annen måte enn Magnus som er fire, sier Haakon til Magasinet.

Sammen han kronprinsparet tre barn, Sverre Magnus(4), Ingrid Alexandra (6), og Mette-Marits sønn fra et tidligere forhold, Marius (13).

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Får én klokke og én veske i lønnsøkning