Hertuginne Meghan:

- Klar for reality-tv

Hertuginne Meghan skal etter alt å dømme bidra i ny Netflix-serie.

TV-AKTUELL?: Flere utenlandske medier skriver at hertuginne Meghan vil være å se i en ny serie på Netflix. Foto: NTB Scanpix
TV-AKTUELL?: Flere utenlandske medier skriver at hertuginne Meghan vil være å se i en ny serie på Netflix. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hele januar ble på mange måter preget av «Megxit», eller hertuginne Meghan (38) og prins Harrys (35) avgjørelse om å trekke seg tilbake fra sine offentlige roller. Paret, som har sønnen Archie sammen, ønsker også å være økonomiske selvstendige, og det har blitt heftig spekulert på hvordan de kommer til å gå frem for å tjene egne penger.

Lørdag kveld kan imidlertid en rekke utenlandske medier, deriblant Page Six, melde at hertuginne Meghan skal være klar for reality-tv. Ifølge nettstedet skal 38-åringen medvirke i «I do, redo», en Netflix-serie hvor par som ikke fikk den bryllupsdagen de så for seg får mulighet til å gifte seg på nytt.

Usikker betaling

Etter planen skal hertuginnen medvirke sporadisk, mens bestevenninnen hennes, Jessica Mulroney, er programleder. Det bekrefter en kilde som hevder å være tett på produksjonen overfor The Post, skriver nettstedet.

Det er imidlertid ikke kjent om Meghan vil få betalt, men etter kanadiske regler for gjesteroller på tv, er det vanlig å tjene 588 dollar per dag, noe som tilsvarer i overkant av 5400 norske kroner.

I en pressemleding kommer det frem at serien er satt til å få ti episoder, og tar for seg par som fikk bryllupsdagen knust.

Hertuginne Meghan har selv giftet seg to ganger. Først med Trevor Engelson fra 2011 til 2013, og så giftet hun seg som kjent med Harry i 2018.

På egne ben

Buckingham Palace opplyste nylig at lommeboka lukkes og titlene til Harry og Meghan forsvinner fra våren 2020. Med andre ord må de finne andre måter å tjene penger på, men likevel vil paret tvilsomt lide noe økonomisk nød. De har nemlig allerede fått jobbtilbud både her og der, og kan trolig tjene millioner ganske enkelt om de vil det.

Paret har primært livnært seg på apanasjen frem til nå, som har stått for alt av utgifter til deres offisielle oppgaver, og lønn til assistenter og liknende.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Paret har dog sagt seg villige til å tilbakebetale midler de har mottatt for å pusse opp Frogmore Cottage, deres hjem i England.

- Hertugparet av Sussex er takknemlige overfor dronningen og resten av den kongelige familien for den pågående støtten de har fått mens de nå går videre til det neste kapittelet i livene deres, het det i en uttalelse.

Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, har tidligere uttalt at han tror Harry og Meghan fint kan tjene seg styrtrike på egen hånd. Han trakk blant annet frem at apanasjen de har mottatt bare er småtterier i forhold til hva som vil vente dem på utsiden av kongehuset.

- Paret har fortsatt tenkt å bruke Sussex Royal som varemerke, så på en måte vil de dra inn penger i egenskap av å være kongelige, har Stavseng tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Nå har han reist etter Meghan