Hertuginne Meghan:

- Klar for reality-tv

Hertuginne Meghan skal etter alt å dømme bidra i ny Netflix-serie.

TV-AKTUELL?: Flere utenlandske medier skriver at hertuginne Meghan vil være å se i en ny serie på Netflix. Foto: NTB Scanpix
TV-AKTUELL?: Flere utenlandske medier skriver at hertuginne Meghan vil være å se i en ny serie på Netflix. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hele januar ble på mange måter preget av «Megxit», eller hertuginne Meghan (38) og prins Harrys (35) avgjørelse om å trekke seg tilbake fra sine offentlige roller. Paret, som har sønnen Archie sammen, ønsker også å være økonomiske selvstendige, og det har blitt heftig spekulert på hvordan de kommer til å gå frem for å tjene egne penger.

Lørdag kveld kan imidlertid en rekke utenlandske medier, deriblant Page Six, melde at hertuginne Meghan skal være klar for reality-tv. Ifølge nettstedet skal 38-åringen medvirke i «I do, redo», en Netflix-serie hvor par som ikke fikk den bryllupsdagen de så for seg får mulighet til å gifte seg på nytt.

Usikker betaling

Etter planen skal hertuginnen medvirke sporadisk, mens bestevenninnen hennes, Jessica Mulroney, er programleder. Det bekrefter en kilde som hevder å være tett på produksjonen overfor The Post, skriver nettstedet.

Det er imidlertid ikke kjent om Meghan vil få betalt, men etter kanadiske regler for gjesteroller på tv, er det vanlig å tjene 588 dollar per dag, noe som tilsvarer i overkant av 5400 norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer