Prinsesse Madeleine:

- Kjøpte luksusvilla til 28 millioner

Flyttet etter innbrudd.

KJØPT HUS: Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill har angivelig gått til innkjøp av en ny luksusvilla i Florida. Foto: NTB scanpix
KJØPT HUS: Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill har angivelig gått til innkjøp av en ny luksusvilla i Florida. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden skrev flere svenske medier at prinsesse Madeleine (37) og familien nok en gang er på flyttefot, og at flyttingen kom som følge av et inbrudd i hjemmet deres i Florida i USA i høst.

- Prinsesse Madeleine og Chris har hatt et innbrudd, og Madeleine tør ikke lenger bo i huset, sa en kilde nær familien til Svensk Damtidning.

Det er halvannet år siden den svenske prinsessen flyttet til USA med ektemannen Chris O'Neill (45) og deres tre barn, Leonore (6), Nicolas (4) og Adrienne (1). Familien forlot da Sverige nok en gang, denne gang til fordel for en villa i Miami.

Tidligere har familien blant annet vært bosatt i London.

Nå skal imidlertid familien ha flyttet på seg igjen, og ifølge den svenske avisen Expressen har de gått til innkjøp av en ny luksusvilla til overkant av tre millioner dollar, tilsvarende rundt 28 millioner norske kroner.

Luksusvilla

I boligannonsen Expressen hevder tilhører prinsessens nye hjem, står det at villaen blant annet består av åtte bad, seks soverom og et walk in-closet. Det er høyt under taket og huset byr på flere fasiliteter, som et badebasseng i hagen og utekjøkken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer