Prinsesse Madeleine:

- Kjøpte luksusvilla til 28 millioner

Flyttet etter innbrudd.

KJØPT HUS: Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill har angivelig gått til innkjøp av en ny luksusvilla i Florida. Foto: NTB scanpix
KJØPT HUS: Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill har angivelig gått til innkjøp av en ny luksusvilla i Florida. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden skrev flere svenske medier at prinsesse Madeleine (37) og familien nok en gang er på flyttefot, og at flyttingen kom som følge av et inbrudd i hjemmet deres i Florida i USA i høst.

- Prinsesse Madeleine og Chris har hatt et innbrudd, og Madeleine tør ikke lenger bo i huset, sa en kilde nær familien til Svensk Damtidning.

- JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sier svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

Det er halvannet år siden den svenske prinsessen flyttet til USA med ektemannen Chris O'Neill (45) og deres tre barn, Leonore (6), Nicolas (4) og Adrienne (1). Familien forlot da Sverige nok en gang, denne gang til fordel for en villa i Miami.

Tidligere har familien blant annet vært bosatt i London.

Nå skal imidlertid familien ha flyttet på seg igjen, og ifølge den svenske avisen Expressen har de gått til innkjøp av en ny luksusvilla til overkant av tre millioner dollar, tilsvarende rundt 28 millioner norske kroner.

Luksusvilla

I boligannonsen Expressen hevder tilhører prinsessens nye hjem, står det at villaen blant annet består av åtte bad, seks soverom og et walk in-closet. Det er høyt under taket og huset byr på flere fasiliteter, som et badebasseng i hagen og utekjøkken.

Hjemmet skal også inneholde et treningsstudio og et lekeområde for barn, samt en stor garasje med plass til hele tre biler.

Siden familien flyttet til Florida høsten 2018, har de vært bosatt i Pinecrest utenfor Miami.

Nå har de derimot valgt å flytte, men turen går ikke langt. Deres nye luksusvilla er angivelig i samme område - faktisk bare 20 minutters gange unna. Det skriver den svenske avisen.

Ifølge Expressen er det et LLC-selskap som ble opprettet i november, kort tid før huset ble kjøpt, som står bak kjøpet. Slike selskaper benyttes gjerne når den virkelige kjøperen ønsker å være anonym.

Det svenske hoffet har så langt ikke ønsket å kommentere flyttingen.

- Det hører til privatlivet deres. Det jeg kan si er at de fortsatt bor i Florida, sa kongehusets informasjonssjef, Margaretha Thorgren, til Svensk Dam i januar.

Mistet titlene

Til tross for at Madeleine kommer fra en kongelig familie, lever hun et tilsynelatende «normalt» liv med ektemannen og deres barn i Florida.

I oktober ble det kunngjort at Madeleines far, kong Carl Gustaf (73), hadde bestemt at hennes tre barn ikke lenger vil tilhøre kongehuset, og at de dermed fratas kongelige plikter og titler. Det samme gjelder barna til Madeleines bror, prins Carl Philip (40), og barna deres står da mer fritt til å forme sin egen fremtid og gjøre som de vil.

View this post on Instagram

Siblings! 😍😍😍

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Barna kommer dermed ikke til å være nødt til å leve det kongelige livet og utføre pliktene det medfører, og det er kanskje like greit. Madeleines barn vet nemlig ikke at de kommer fra en kongelig familie, da de enda er små. Det avslørte prinsessen selv i fjor høst.

- Jeg tror det kommer til å komme naturlig, og jeg tror det var sånn det var for meg også, for jeg kan ikke huske at mamma og pappa satte seg ned med oss for å snakke om det. Derimot kom det helt naturlig etter hvert, fortalte hun i et intervju med magasinet Mama i fjor, ifølge Hänt.

Videre fortalte prinsessen at barna trolig kommer til å stille spørsmål og undre etter hvert, men at det er noe de kommer til å ta hånd om først da.

- Frem til da får de leve i sin lille boble, i sin verden uten titler.

LES OGSÅ: Ble foreldre for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer