SMILET I BEHOLD: Dronning Elizabeth ler på en feiring av kunst hos det kongelig kunstakademiet i London, i går.  Foto: All Over Press
SMILET I BEHOLD: Dronning Elizabeth ler på en feiring av kunst hos det kongelig kunstakademiet i London, i går. Foto: All Over PressVis mer

Kjøpte dronningens 44 år gamle truser

Dronningen glemte igjen silketrusene i et fly.

SEOGHØR.NO: Dronning Elizabeth II (86) glemte angivelig igjen et par truser i privatflyet hennes til Chile i 1968. De skal piloten ha snappet opp og beholdt.

Nylig ble de lagt ut for salg på auksjonsnettsiden Ebay, der den ukjente vinneren kunne stikke av med de 44 år gamle trusene, for den nette sum av 170.000 kroner.

Trusene var en del av boet til den ungarske baron Sepy Dobronyi, som døde i 2010. Han var en av pilotens venner, og fikk trusene etter at de ble funnet på flyet. Hans dødsbo har blitt auksjonert bort på Ebay siden han døde, og gjennom andre auksjonsfirmaer.   

De kremhvite trusene er høye i livet, med border på kanten og perlebroderier. De har også en stor «E», for dronningens navn, Elizabeth Alexandra Mary. Totalt 18 bud ble lagt inn på auksjonen, som varte i ti dager.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette har dronningen i veska