«Spencer»:

Kjenner du igjen stjernen?

Hollywood-skuespilleren gestalter rollen som prinsesse Diana i ny storfilm.

FERSKT BILDE: Produksjonen har delt dette bildet av Kristen Stewart i rollen som prinsesse Diana. Foto: Twitter / NEON
FERSKT BILDE: Produksjonen har delt dette bildet av Kristen Stewart i rollen som prinsesse Diana. Foto: Twitter / NEON Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Kristen Stewart (30) skal gestalte prinsesse Diana i en ny storfilm som har fått navnet «Spencer». Ifølge Deadline vil innspillingen først finne sted i Tyskland, før produksjonen etter hvert flytter seg videre til Storbritannia.

Onsdag slapp produksjonen et første glimt fra settet: Et bilde av Kristen Stewart i rollen som prinsesse Diana.

På bildet er skuespilleren kledd opp i rød jakke og sort hatt - og mange vil nok si at Stewart er svært lik den avdøde britiske prinsessen.

Filmskaperen Pablo Larraín skal regissere filmen. Han sto også for regien av den kjente filmen «Jackie» i 2016, som handlet om den amerikanske førstedamen Jackie Kennedy.

1990-tallet

«Spencer» handler om en vanlig helg i livet til prinsesse Diana på starten av 1990-tallet. Prinsessen, som døde i en bilulykke i 1997, tilbringer julehøytiden sammen med den britiske kongefamilien på godset Sandringham i Norfolk, da hun bestemmer seg for å skille seg fra prins Charles.

Ifølge Variety er det ventet at filmen skal lanseres til høsten.

Manuset er skrevet av Steven Knight.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer