Kjendisene slår ring om Mette-Marit

Jenny Jensen synes det var hjerteskjærende å høre meningene om kronprinsessen.

NÅ FÅR HUN STØTTE: Kjendisene er ikke enige med Arnie Norse, men mener tvert imot at hun er et godt dronningemne. Foto: Andreas Fadum
NÅ FÅR HUN STØTTE: Kjendisene er ikke enige med Arnie Norse, men mener tvert imot at hun er et godt dronningemne. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske artisten Arnie 'Skiffle Joe' Norse (86) har langet ut mot kronprinsesse Mette-Marit (38) og kalt henne pr-kåt og jålete. Nå tar norske kjendiser henne i forsvar.

- Mette-Marit gjør en god jobb for Norge. Det var faktisk hjerteskjærende å høre folks meninger om henne da Mette-Marit trådte inn i offentligheten. Hvordan Mette-Marit forvalter sine penger er hennes egen sak, og det må hun få bestemme selv. Hun skal jo representere og ta seg godt ut, sier den folkekjære artisten Jenny Jensen (48) til Seher.no

Mens Norse på nettsamfunnet Twitter spør ”Er det en slik pr-kåt dronning Norge ønsker seg i fremtiden?”, mener Jenny at Mette-Marit er klar for oppgaven som venter.

- Hun er et veldig verdig dronningemne!

Også den frittalende Skal vi danse-stjernen og tidligere sykkeldronning Anita Valen (43) forsvarer Mette-Marit.

- Han synes kanskje hun er pr-kåt, men det å by på seg selv og være folkelig, det liker jeg. Mette-Marit er også en kvinne, og en mor. Hun har bare en annen tittel enn folk flest. Det er flott at hun byr på seg selv. Jeg synes du er tøff, Mette-Marit. Rock on!, sier Anita til Seher.

Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal (38) er engasjert – og støtter Mette-Marit fullt ut:

- Jeg er litt usikker på hvor dypt dette stikker fra Arnies side, men siden jeg er av den oppfatning at jenter skal heie på andre jenter – så her har Mette-Marit min uforbeholdne støtte! Hun er en flott kronprinsesse med mye varme, gode hjertesaker, ekte engasjement – og en garderobe jeg hadde drept for, sier Heldal.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer