Kjemper mot utroskapsrykter en drøy måned etter bryllupet

Den ferske ektemannen til dronning Elizabeths barnebarn tatt på fersken med yppig blondine.

<strong>UTRO?:</strong> Rugbystjernen Mike Tindall, som giftet seg med Zara Phillips (t.h) i slutten av juli, skal ha hygget seg temmelig intimt med en blondine under en bytur på New Zeland forrige helg. Phillips, dronning Elizabeths barnebarn, nekter å kommentere den a Foto: All Over Press
UTRO?: Rugbystjernen Mike Tindall, som giftet seg med Zara Phillips (t.h) i slutten av juli, skal ha hygget seg temmelig intimt med en blondine under en bytur på New Zeland forrige helg. Phillips, dronning Elizabeths barnebarn, nekter å kommentere den a Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I slutten av juli kunne barnebarnet til Storbritannias dronning Elizabeth, Zara Phillips (30), kysse sin ferske ektemann, rugbystjernen Mike Tindall (32) på kirketrappen.

Men nå, knapt halvannen måned etter bryllupet, ser det ut til at Tindall føyer seg inn i rekken av utro britiske idrettsstjerner. Ifølge DailyMail hygget nemlig 32-åringen seg med en kvinnelig fan på en bar i New Zealand forrige helg, og tabloidavisen viser de avslørende bildene tatt av et overvåkningskamera.

Bildene viser en mann som angivelig er rugbystjernen, som holder rundt en yppig blondine som på et tidspunkt trykker hodet hans ned mot brystene sine - mens hun kysser ham på hodet.

Ifølge DailyMail både klemte og klådde Zara Phillips' ferske ektemann på den ukjente kvinnen, mens de shottet vodka på baren Altitude i Queenstown. En fersk overvåkningsvideo skal også vise at Tindall leier kvinnen over dansegulvet og mot utgangen, noe som tyder på at de to forlot baren sammen.
 
Den britiske tabloidavisen skriver at et overvåkningskamera utenfor baren viser at blondinen gjør noen halvhjertede forsøk på å gå inn til vennene sine igjen - men at rugbykapteinen holder henne fast på kjærlig vis og trekker henne mot seg. Deretter forsvinner paret utenfor kameraets rekkevidde sammen med noen venner, mens de holder rundt hverandre.

Zara Phillips har nektet å kommentere skandalen, men venner av henne insisterer på at episoden har blitt fullstendig blåst ut av proporsjoner. Blondinen skal angivelig bare være en venn av det nygifte ekteparet.

- Hun er en venninne av både Mike og Zara, og hun har kjent Mike siden studiedagene på universitetet. Hun er en engelsk jente som bor i Australia, og hun var til stede i bryllupet deres. Zara er veldig avslappet med hensyn til alt dette, sier brudens venner til DailyMail.

Etter det DailyMail forstår skal dronning Elizabeths barnebarn ha snakket med sin viltre ektemann om hendelsen, og fortsatt ha planer om å besøke ektemannen i New Zealand, der England er med i verdenscupen i rugby, senere denne måneden.

- Zara har ingen problemer med noe Mike har gjort, sier en annen kilde.

Det skal være en dørvakt som jobbet på baren som la ut overvåkningsbildene, som nå er fjernet, på internett torsdag denne uken. Mannen, Jonathan Dixon, hevder han ikke har tjent et øre på filmen, men at han ønsket å offentliggjøre den på grunn av Tindalls avskyelige oppførsel.

- Jeg er bare en mann som er lei meg over det Mike Tindall har gjort mot kongefamilien. Slik han oppførte seg er ikke slik skikkelige folk oppfører seg, særlig ikke når man har giftet seg for noen få uker siden, sier Dixon i en internettvideo ifølge DailyMail.

Lagkamerater av den 32-årige rugbykapteinen hevder at laget kun hadde litt uskyldig moro ute på byen, der de slappet av etter åpningskampen mot Argentina. De lot seg fotografere med flere kvinnelige fans, og ifølge spilleren Chris Ashton kan bilder med kvinnelige fans brukes til å finne opp all slags historier.

Klippet, som viser den mystiske blondinen og det som angivelig er Mike Tindall, finnes fortsatt på avisen The Mirror's nettsider.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sexsymbolet rammet av nakenskandale   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer