Kjemper mot ondskap

Mette-Marit og Haakon inviterte 70 unge ledere til Skaugum.

VERTSKAP: Sammen med Haakon inviterte Mette-Marit nærmere 70 unge ledere til Skaugum for å lære om hvordan man skal bruke visdom mot ondskap. Foto: Morten Eik
VERTSKAP: Sammen med Haakon inviterte Mette-Marit nærmere 70 unge ledere til Skaugum for å lære om hvordan man skal bruke visdom mot ondskap. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 13. dag jul samlet Kronprinsparet 70 unge ledere på Skaugum i forbindelse med Vismennenes dag. Det er andre år på rad Mette-Marit og Haakon inviterer unge ledere til diskusjon og seminar i sin bolig, og i år var temaet «Hvordan bruke visdom i kampen mot ondskap».

Se bilder fra seminaret nederst i saken!

Deltagerne kom fra ulike sektorer og bransjer, og de utvekslet erfaringer med hverandre hjemme hos Kronprinsparet.

Vertskapet deltok også aktivt. Kronprinsesse Mette-Marit samtalte med Steinar Bjartveit over temaet «Fortvilelse og ondskap», der utgangspunktet var Shakespeares skuespill Richard III.

Skuespiller Frank Jørstad leste også utdrag fra skuespillet under seansen.

Aspektene ved årets tema var valgt ut i samarbeid med ledelseskonsulentene Steinar Bjartveit, Trond Kjærstad, Kjetil Eikeset, Heidi Minde og Mariann Ovesen, melder Slottet på sine hjemmesider.

Blant kjendisene som deltok var Abid Raja, Birgit Skarstein fra Ingen Grenser og Senterungdommens Sandra Borch.

LES OGSÅ: Slik blir det kongelige feståretVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer