<strong>SPORTY:</strong> Kronprinsparet på toppen av Storefjellet i Trøndelag i 2017. Sykdommen gjør det viktig for kronprinsessen å holde formen ved like.
SPORTY: Kronprinsparet på toppen av Storefjellet i Trøndelag i 2017. Sykdommen gjør det viktig for kronprinsessen å holde formen ved like. Vis mer

Eksklusivt

Kjemper for å holde sykdommen i sjakk

Kronprinsessens sykdom begrenser arbeidskapasiteten hennes, men hun ligger ikke på latsiden av den grunn.

Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at kronprinsesse Mette-Marit (47) har fått påvist kronisk sykdom, gjør hun hva som står i hennes makt for å holde seg så frisk som mulig. Etter hva Se og Hør kjenner til, har hun over tid trent på et av Oslos hotteste treningsstudio, «Core Balance», som drives av den tidligere TV 2-reporteren Monica Øien (48).

– Jeg driver et California-inspirert boutiquestudio på Majorstuen. Vi er de eneste i Norge som har megaformer-trening. Low impact og high intensity. Vi har core sculpt klasser, avansert pilates, aero yoga, yoga, mobilitet og yin i tillegg til cardio kickboksing, har Monica Øien tidligere fortalt til Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer