NEKTES INTERVJU: Märtha Louise sin nye kjæreste Durek Verrett hadde takket ja til å stille til intervju. Men så sendte han denne lydmeldingen. Vis mer

Prinsesse Märtha Louise:

Kjærlighetsforholdet «ingen» visste om

Sjamanen ville snakke med pressen. Så ble det stille.

Publisert

Nesten tre år etter at Ari Behn (46) og prinsesse Märtha Louise (47) gikk hver til sitt, kunne prinsessen søndag kveld avsløre at hun har funnet kjærligheten på ny med den amerikanske sjamanen Durek Verrett (44).

Forholdet bekreftet de begge på hver sin Instagram-profil.

Allerede i februar skrev Se og Hør om prinsessens nye «sjelevenn», men det er ikke før nå at paret bekrefter at de er i et forhold.

SKAVLAN: Prinsesse Märtha Loiuse og sjamanen Durek Verrett gjestet Skavlan i slutten av mars i år, der de blant annet snakket om det nye samarbeidet sitt. Foto: NTB Scanpix
SKAVLAN: Prinsesse Märtha Loiuse og sjamanen Durek Verrett gjestet Skavlan i slutten av mars i år, der de blant annet snakket om det nye samarbeidet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Helomvending

Se og Hør har vært i kontakt med Verrett, som for tiden befinner seg i USA, mandag morgen, for å få til intervju. Dette var sjamanen i utgangspunktet svært positiv til, ved å gi uttrykk for at han «bare måtte få noen timer på øyet først».

Kort tid etterpå kom imidlertid denne kontrabeskjeden, i en talemelding:

«Jeg har akkurat snakket med slottet. De fortalte meg at jeg ikke fikk gjøre intervjuer, ta del i videoer eller stille opp for noe som helst, så jeg må dessverre si nei for denne gang. Beklager så mye».

Mandag ettermiddag kom Verrett med en presisering overfor Se og Hør. Der fortalte 44-åringen at han feilaktig trodde at Carina Carlsen, Märthas manager, jobbet for slottet. Videre henviser han til henne for øvrige spørsmål.

- Jeg er ikke kjent med at Durek Verrett har vært i kontakt med noen her ved Det Kongelige Hoff, lød også beskjeden fra kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff, Guri Ofstad Varpe.

SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Vis mer

Har møttes jevnlig

Helt siden Märtha og Verrett ble kjent i fjor, har prinsessen og sjamanen møttes jevnlig - noe man kan se tydelig på Instagram-kontoene deres. Det siste halve året har prinsessen eksempelvis besøkt sjamanen i USA en rekke ganger. Blant annet la prinsessen ut et bilde av de to da Verrett fylte år i november.

Sjamanen har også publisert et bilde av dem sammen i lotus-stilling, mens de besøkte det luksuriøse hotellet Mondrian Park Avenue i New York.

Verrett la ikke skjul på at han følte seg beæret over Märthas «anstrengelser», for å gjøre stas på ham i anledning fødselsdagen:

- Det sier litt når din venn, prinsessen fra Norge, venter på hotellet for å gratulere deg med dagen - og ønsker å tilbringe tid med deg, for latter, meditasjon og snakk. Dette selv om hun har en travel timeplan. Du er et positivt, strålende menneske. Takk skal du ha, sjelesøster, jeg elsker deg i dette livet, og i alle andre, skrev han.

Prinsessen selv delte samme bilde, der hun skrev følgende:

- Gratulerer med dagen, vidunderlige bror. Alltid herlig å møtes, lære og le. Ha en fantastisk dag.

DATING: Det blir mye latter i Senkveld-studioet når Märtha Louise og Lilli Bendriss får spørsmål om dating og Tinder. Vis mer

Omtaler ham som familie

For øvrig er ikke dette den eneste gangen Märtha har omtalt sjamanen som familie. I januar skrev hun på sin Instagram-konto at Verrett og hans familie er halvt norsk, og la ikke skjul på de nære båndene med sjamanen.

- Jeg tar med meg min nyoppdagede familie hjem, så se opp for oss i Norge i mai og juni. Kommer tilbake til dere om denne fantastiske mannen og hans evne til å styrke andre, skrev prinsessen entusiastisk.

I november la Verrett ut et bilde av seg selv og prinsessen, sammen med norske Hege Fossum og sin egen niese. Til bildet har han skrevet følgende:

- Så glad for å ta opp kontakten med prinsesse Märtha Louise og Hege Fossum i går, for ettermiddagslunsj og latter, med min herlige niese. Å bruke tid med venner og familie er det beste.

I kommentarfeltet har Märtha Louise selv kommentert:

- Det var så fantastisk å treffe deg igjen. Jeg har alltid elsket å bruke ettermiddagene sammen med deg. Det gjør meg så glad. Det har det alltid gjort.

Gjestet «Skavlan» sammen

Paret har den siste tiden jobbet sammen med et foredrag med fokus på selvrealisering, et foredrag de skal holde i Norge og Danmark denne måneden.

I den forbindelse gjestet de «Skavlan» i slutten av mars i år, den gang som samarbeidspartnere.

Da kunne de fortelle at de hadde møttes gjennom en felles bekjent i oktober i fjor. I intervjuet snakket de om det nye samarbeidet sitt, og grensen mellom overtro og vitenskap.

ET HALVT ÅR: Under besøket kunne de to fortelle at de møttes i oktober i fjor, altså for litt over et halvt år siden. Foto: NTB Scanpix
ET HALVT ÅR: Under besøket kunne de to fortelle at de møttes i oktober i fjor, altså for litt over et halvt år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Besøket fikk mye oppmerksomhet i ettertid, da Verrett i et innlegg på Instagram reagerte på måten programmet hadde blitt klippet på.

Det samme innlegget ble delt på prinsessens profil, og besto av to videoer: En tatt med mobilkamera fra salen, og en annen fra det ferdigklipte programmet. Begge viste intervjuet med sjamanen.

«Legg merke til forskjellen på disse to klippene. Hva som egentlig ble sagt og hva som ble tatt med i sendingen. Er det greit å klippe om et nytt svar på et spørsmål», spurte Märtha Louise på bildedelingstjenesten, og oppfordret følgerne til å dele sin mening i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke være på Tinder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer