EUROPAS KJEKKESTE PRINS? - Det er sikker mange jenter som vil kaste seg over Carl Philip, tror svensk hoffekspert. Foto: Stella Pictures
EUROPAS KJEKKESTE PRINS? - Det er sikker mange jenter som vil kaste seg over Carl Philip, tror svensk hoffekspert. Foto: Stella PicturesVis mer

Kjærligheten tok slutt for svenskeprinsen

Etter ni år sammen har Carl Philip gjort det slutt med kjæresten. Har han funnet en ny?

SEHER.NO: Det ni år lange forholdet mellom svenskenes prins Carl Philip (29) og Emma Pernald (29) er over. Og den kjekke prinsen skal allerede ha funnet seg en ny dame.

Det skriver Aftonbladet på sine nettsider og avslører at Carl Philip nylig skal ha blitt observert hånd i hånd med en annen kvinne.

- Prinsen er veldig stilfull og ville aldri gjøre det om det andre forholdet ikke var over, sier hoffekspert og forfatter Catharina Hurtig til Afonbladet. Hun tror at bruddet har skjedd iløpet av de siste ukene.

Kong Carl Gustafs eneste sønn og Emma Pernald traff hverandre under en seilferie langs vestkysten av Sverige i 1999. Emma kommer fra den fasjonable Gøteborgs-forstaden Askim, men har i løpet av de ni årene med Carl Philip vært registrert på åtte forskjellige adresser, derav syv i Stockholm.

Selv om hun aldri har vært registrert på prinsens adresse i Gamla Stan i Stockholm, har paret bodd sammen der de siste årene.

Hoffekspert Catharina Hurtig forteller at ryktene om bruddet har versert en stund nå.

- Jeg har hørt det fra flere hold en måneds tid. De hadde en pause en stund, men i våres blåaste de nytt liv i kjærligheten igjen. Et så langt forhold tar ikke slutt i en håndvending. Men prinsen har vært singel noen uker.

Hvor lenge han forblir singel, gjenstår imidlertid å se. Prins Carl Philip blir sett på som en av Europas kjekkeste prinser, og har en hærskare kvinnelige beundrere.

- Det er sikkert mange jenter som vil kaste seg over Carl Philip. Han er en drømmeprins. Det er raske biler og raske båter. Dessuten er han jo veldig attraktiv, sier Hurtig.

Hoffets informasjonssjef Nina Eldh ønsker ikke å kommentere ryktene om prinsens brudd overfor Aftonbladet.

Har du tips om de kongelige? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Drømmer du om en ekte prins? Her er Europas single prinser!