Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad:

Kjæresten slettet bilder etter Se og Hør-avsløring

Marius Borg Høibys nye flamme fjernet bevisene.

FAST FØLGE: Marius Borg Høiby har funnet lykken med Tønsberg-kvinnen Juliane Snekkestad, som ved flere anledninger delte bilder fra turer til Skaugum. Nå er de slettet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FAST FØLGE: Marius Borg Høiby har funnet lykken med Tønsberg-kvinnen Juliane Snekkestad, som ved flere anledninger delte bilder fra turer til Skaugum. Nå er de slettet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I slutten av mars kunne Se og Hør avsløre at kronprinsesse Mette-Marits (44) sønn, Marius Borg Høiby (21), på nytt har funnet kjærligheten.

Hans utkårede er den norske stjernemodellen Juliane Snekkestad (21). De to har lenge vært nære venner, før de ble kjærester og flyttet sammen like før jul. Dermed har hun også tilbrakt en del tid på Skaugum, kronprinsfamiliens hjem i Asker.

Sometimes all a girl need is a coke🔴

Et innlegg delt av Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)

Fra den fasjonable eiendommen la den tidligere Playboy-modellen ut flere bilder, som avslørte at det var nettopp på Skaugum hun befant seg.

Slettet bilder

Selv om hun har unnlatt å tagge stedet «Skaugum», er det liten tvil om hvor hun har vært. De karakteristiske, gullbelagte mønstrene på dørene, krystallkronen i taket - og de kongelige portrettene i gullrammene - gjenkjennes nemlig også på bildene Marius la ut da han solgte unna sine private eiendeler på Finn.no i 2016.

Bildene lå på hennes åpne Instagram-konto, der hun følges av over 47 000 mennesker. Etter at Se og Hør omtalte saken i påsken, er bildene nå fjernet.

BEVISENE: Disse to bildene ble tatt i kronprinsparets private bolig, og ble lagt ut på Instagram. Slik avslørte Juliane selv at hun var hjemme hos Marius. Bildene er nå slettet. Foto: Instagram / Juliane Snekkestad
BEVISENE: Disse to bildene ble tatt i kronprinsparets private bolig, og ble lagt ut på Instagram. Slik avslørte Juliane selv at hun var hjemme hos Marius. Bildene er nå slettet. Foto: Instagram / Juliane Snekkestad Vis mer
BEVISENE: Disse to bildene ble tatt i kronprinsparets private bolig, og ble lagt ut på Instagram. Slik avslørte Juliane selv at hun var hjemme hos Marius. Bildene er nå slettet. Foto: Instagram / Juliane Snekkestad
BEVISENE: Disse to bildene ble tatt i kronprinsparets private bolig, og ble lagt ut på Instagram. Slik avslørte Juliane selv at hun var hjemme hos Marius. Bildene er nå slettet. Foto: Instagram / Juliane Snekkestad Vis mer

Instagrambildene var for lengst fjernet, da kongehuset fredag uttalte at de mener Se og Hørs oppslag er et overtramp av privatlivets fred og reagerer på fremstillingen av Juliane Snekkestad i saken.

«Se og Hør hadde forrige uke et stort oppslag med fokus på privatlivet til Marius Borg Høiby. Marius Borg Høiby har ved flere anledninger gitt uttrykk for at han ikke ønsker medias oppmerksomhet omkring sitt privatliv - noe han er takknemlig for at norsk presse stort sett har respektert. Kronprinsparet synes fremstillingen av Juliane Snekkestad i forrige ukes Se og Hør er beklagelig. Vi anser dette for å være et overtramp av privatlivets fred og svært uheldig bruk av overskrift og layout på bladets forside. Vi kjenner Juliane som både hardtarbeidende og dyktig. Hun burde ha sluppet å komme på forsiden av Se og Hør på denne måten», skriver kongehuset på sine nettsider.

Sjefredaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forklarte i en kommentar hvorfor bladet valgte å trykke saken.

- Marius Borg Høiby er en del av Norges mest offentlige familie, og det er lang tradisjon for at relasjoner og nettverk i kongefamilien omtales offentlig.

Sammen i USA

Det var under USA-oppholdet i fjor at det første og hittil eneste bildet av Marius og Juliane sammen ble tatt.

På selveste kvinnedagen 8. mars i fjor, la Juliane ut et bilde fra Los Angeles av seg selv og Marius i en av hans egendesignede skinnjakker på sin Instagram-profil. Marius ble ikke nevnt med navn i innlegget, men flere gjenkjente raskt Mette-Marits flotte sønn sammen med modellen.

👅🦄

Et innlegg delt av Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)

Juliane og Marius er i dag samboere i London, der førstnevnte jobber fulltid som modell. Hun kommer opprinnelig fra Tønsberg, og er en bekjent av Linn Helena Nilsen - Marius' ekskjæreste.

Paret har så langt holdt en lav profil og ikke lagt ut bilder av seg selv sammen på sosiale medier etter at de ble samboere.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Snekkestad, foreløpig uten hell.

FREKT: Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, vekker oppsikt med spesielle skinnjakker i «God kveld Norge»-reportasje. Vis mer Vis mer

Playboy-modell

Den unge modellen har hatt en rekke oppdrag de siste årene, og har blant annet posert for herremagasinet Playboy. Bildene ligger ute på magasinets nettsider, og flere av dem er lagt ut andre steder - som på Tumblr og Pinterest.

Det samme kan sies om flere av de andre bildene hun har lagt ut på Instagram, eller som ligger på nettsidene til agenturet hennes, Nevs Models.

I 2016 var Snekkestad å se i serien «Wingman», som tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth sto bak. Han dro blant annet på et stevnemøte med modellen, hvor de to møttes på Aker Brygge til lunsj.

I slutten av mars lot 21-åringen seg intervjue av MinMote, der hun fortalte at hun blant annet elsket å handle på eBay og at hun er avhengig av mobiltelefonen sin.

Det er liten tvil om at forholdet mellom Marius og Juliane er seriøst. Se og Hør kan nemlig også avsløre at de to etter flere måneder kom hjem til Norge og feiret romjulen sammen med kronprinsparet på hytta i Uvdal.

Flyttet igjen

Det var i juli i fjor at Se og Hør Extra kunne avsløre at Marius og hans daværende kjæreste Linn Helena hadde flyttet fra hverandre.

Forholdet skal ha tatt slutt før dronning Sonjas 80-årsdag, og Marius kom derfor alene til festlighetene på Bygdøy kongsgård.

Marius er ikke ukjent med å skape overskrifter. Han har blant annet vært med i TV-serien «Skam», deler tidvis private bilder på Instagram og forsøkte å selge en luksusveske på Finn.no–med Slottet som adresse.

21-åringen studerte en periode ved Santa Monica College i Los Angeles, men dro tilbake til Norge i fjor sommer etter å ha avbrutt studieoppholdet.

Han skulle likevel ikke holde seg i hjemlandet lenge, før det bar ut på nye eventyr.

LES OGSÅ: Bryter kongelig skikk gang på gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer