Benedikte Thoustrup om prins Nikolai:

Kjæresten røper detaljer om forholdet

- Han er en enorm støtte.

FUNNET LYKKEN: Benedikte Thoustrup snakker ut om forholdet med prins Nikolai. Foto: Christophersen / PPE / SIPA / Shutterstock / NTB
FUNNET LYKKEN: Benedikte Thoustrup snakker ut om forholdet med prins Nikolai. Foto: Christophersen / PPE / SIPA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2018 ble det kjent at danske prins Nikolai (23) hadde funnet lykken med Benedikte Thoustrup.

Paret ble forelsket, besto videregående sammen, fikk jobb som modeller sammen og dro på utveksling til Paris under bachelorgraden sammen. For tida tar begge mastergraden sin ved Copenhagen Business School.

Kjæresteparet har dermed vært viktige støttespillere for hverandre over lang tid - noe de fortsetter å være, kan hun fortelle i et stort intervju med Billed-Bladet.

GLEMTE SEG: Prins William glemte i et kort sekund hva kongelig protokoll er. Video: AP Vis mer

Suksess

I fjor startet Thoustrup selskapet BénéSoie, som selger bærekraftig hårtilbehør, som hårbånd, hårspenner og capser.

Etter det første årsregnskapet gikk det nystartede selskapet ut med et overskudd på cirka 100 000 kroner.

I suksessen har prins Nikolai vært en ekstrem viktig sparringpartner, kan gründeren fortelle.

- Han er en enorm støtte og har vært det siden jeg startet BénéSoie. Det var han som oppmuntret meg til å hoppe ut i det, og han har alltid vært der for meg. Det er han jeg går til hvis jeg er i tvil om noen ting, sier hun til magasinet.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Videre forteller Thoustrup at prinsen blant annet blir satt til å pakke bestillinger. I tillegg har man flere ganger kunne se modellbilder av han iført selskapets capser på BénéSoie sine sosiale medier.

- Jeg tror også han vet, og føler, at jeg alltid vil støtte han på samme måte i alle prosjektene hans. Generelt føler jeg at vi er flinke til å støtte hverandre i alt vi gjør, avslører hun.

Forelsket

Tidligere i år sa også prins Nikolai et par ord om forholdet overfor magasinet.

- Jeg ser meg selv som en moderne gentleman i det 21. århundre, hvis det gir mening. Det håper jeg også Benedikte synes, sa prinsen den gang.

LES OGSÅ: Slaktes: - Hvorfor i all verden?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer