Kirken røpet bryllupsdatoen

Dronningens barnebarn gifter seg tre måneder etter William og Kate.

GIFTER SEG: Dronning Elizabeths datterdatter, Zara Phillips, gifter seg med forloveden Mark Tindall 30. juli.  Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Dronning Elizabeths datterdatter, Zara Phillips, gifter seg med forloveden Mark Tindall 30. juli. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det er kongelig bryllupsfeber i Storbritannia om dagen.

I april gifter prins William (28) seg med sin utkårede - Kate Middleton (28), og bare noen måneder etter er det Williams kusine - Zara Phillips' tur til å gifte seg.

Det var i slutten av desember at Phillips, som er den nest eldste av barna til prinsesse Anne, prins Charles søster, ga sitt ja til rugbyspilleren Mike Tindall (32). Og natt til mandag ble det avslørt når parets bryllupsseremoni skal avholdes.

Ifølge Daily Mail skal Phillips og Tindall gifte seg i en Church of Scotland-seremoni i Edinburgh lørdag 30. juli, altså omtrent nøyaktig tre måneder etter William og Kate.

Phillips, som i flere år har vært en av Storbritannias fremste sprangryttere, skal ha forsøkt å holde dato og sted hemmelig, uten hell.

Canongate Kirk, som er kirken de to ryktes å skulle gifte seg i, har nemlig bekreftet at kirken vil holde stengt for offentligheten 29 og 30. juli.
 
Holyroodhouse, som er dronning Elizabeths bolig i Edinburgh, skal også stenge 30. juli, noe som ellers er en veldig travel dag med mye turistbesøk.

Det er ventet at en stor folkemasse vil delta og feste i gatene i forbindelse med bryllupet, blant annet for å få et glimt av nygifte William og Kate, som antagelig vil være tilbake fra bryllupsreise.

Phillips og Tindall har vært kjærester i en årrekke, og flere eksperter tror det kom som en gledelig overraskelse da de to bekreftet sin forlovelse før jul.

- Dronning Elizabeth fryder seg sikkert over nyheten om at nok et barnebarn nå skal gifte seg og stifte familie. Zara Phillips og Mark Tindall har vært samboere i noen år – og rugbyspilleren er godt likt i kongefamilien, sa Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no etter at forlovelsen ble kjent.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Nytt bryllup i kongefamilien