<strong>STOR FORVANDLING:</strong> Kate Middleton har forandret seg på mange områder siden bildet til venstre ble tatt på catwalken i 2002. På bildene til høyre er hun avbildet mandag, tynnere og mer selvsikker enn noen gang. Foto: All over press
STOR FORVANDLING: Kate Middleton har forandret seg på mange områder siden bildet til venstre ble tatt på catwalken i 2002. På bildene til høyre er hun avbildet mandag, tynnere og mer selvsikker enn noen gang. Foto: All over press Vis mer

Kates syltynne figur vekker oppsikt

Kate Middleton har tydelig fått prinsessesyken. Mandag viste hun seg for siste gang før bryllupet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kate Middletons (29) syltynne skikkelse stjeler overskriftene etter hennes siste offentlige opptreden før bryllupet 29. april. Det er tydelig at hun også er rammet av prinsessesyken.

- Det er slett ikke uvanlig at kvinner går ned i vekt av alt stresset i forkant av bryllupet. Det skjedde med Diana, og det skjedde med vår egen Mette-Marit. Også kronprinsesse Victoria måtte sy inn brudekjolen, og Kate føler nok et veldig press i disse siste ukene før bryllupet. Det er nok bare bryllupsnerver, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Engelske aviser lager et stort poeng ut av vekttapet til Kate etter mandagen.

- Som enhver brud som ønsker å ta seg best mulig ut, ser det ut til at Kate Middleton har tatt av seg noen kilo før sin store dag. Tynnere enn noen gang gjorde den kommende kongelige og prins William sitt siste offisielle oppdrag sammen før bryllupet, skriver Daily Mail om Kate Middletons besøk ved åpningen av en skole i Darwen i Lancashire mandag.

Også i The Sun får Kates slankere former oppmerksomhet. «Love me slender» er tittelen Englands største avis bruker på forsiden av sin nettutgave om opptredenen.  

- Hun så tynnere ut enn noen gang, og innrømmer at hun sliter med nervene før bryllupet, skriver avisen.

En av de over 300 tilskuerne ropte ut til Kate om hun hadde noen nerver før den store dagen.

- Ja, selvsagt har jeg det, sa Kate.

I styrtende regnvær var den kommende prinsessen og den nåværende motedronningen ikledd en marineblå drakt fra Amanda Wakeley, høye hæler og en matchende diger paraply.

Hårfasongen hennes med halve håret oppe og halve nede, fyrer oppunder nylige spekulasjoner om at det er slik hun vil ha håret også på selve bryllupsdagen, ifølge Daily Mail.

Kate og Williams popularitet har gått i været i Storbritannia den siste tiden, og i en undersøkelse som Sunday Times presenterte i helgen sier 59 prosent at de vil ha prins William som deres neste monark.

Bare 41 prosent mener at man bør følge den vanlige arverekkefølgen, med at hans far prins Charles skal overta etter dronning Elizabeth.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rekker hun å fikse nesa før bryllupet?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer