MODERNE FAMILIE: Hertuginne Kate og prins William er moderne foreldre, stadfester Kates skandaleonkel.  Foto: All Over Press
MODERNE FAMILIE: Hertuginne Kate og prins William er moderne foreldre, stadfester Kates skandaleonkel. Foto: All Over PressVis mer

Kates skandaleonkel snakker igjen

- Tenk at babyen skal bli konge!

SEOGHØR.NO: Mens hertuginne Kate og hennes aller nærmeste fra dag én har holdt en lav profil, har skandaleonkelen Gary Goldsmith opp til flere ganger vist at han snakker åpenhjertig om sin tilknytning til den britiske kongefamilien.

Nå er det britiske Grazia som har fått ham i tale, og han svarer villig vekk på spørsmålet om hvordan det er å være grandonkel til en blivende konge:

- Det er fantastisk. Jeg kunne ikke vært stoltere av familien min. Det har vært et eventyr helt fra begynnelsen da Carole fortalte meg at Kate datet William, til å se min lille niese overalt i pressen og så bryllupet. Og nå, tenk at babyen faktisk skal bli konge!

Gary, som gjorde skam på hele familien da han ble avslørt som narkolanger og sex-formidler på ferieøya Ibiza ett år før prins William og hertuginne Kate forlovet seg, uttaler seg også om de nybakte foreldrene:

- De er fantastiske som foreldre. Kate har beina godt plantet på jorda, og William vet hva han vil. De er et perfekt par, som er veldig forelsket. De er veldig moderne, og vil være sammen om alt. Jeg tror ikke de vil overlate ansvaret for babyen til andre. De vil involvere seg i alt George gjør, slår han fast.

LES OGSÅ: Kate overrasket alle på maratonløp

Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.