GODE RÅD: Kate har et godt og varmt forhold til sin svigermor, hertuginne Camilla - og tok gladelig imot hennes råd om lavendelkjeks mot den påtrengende kvalmen.
GODE RÅD: Kate har et godt og varmt forhold til sin svigermor, hertuginne Camilla - og tok gladelig imot hennes råd om lavendelkjeks mot den påtrengende kvalmen. Vis mer

Kates redning mot morgenkvalme

Hertuginnen har fått kjerringråd fra Williams stemor.

SEOGHØR.NO:   
Hertuginne Kate (30) har som kjent slitt med ekstrem svangerskapskvalme, og ble en periode lagt inn på sykehus for behandling. Derfor orket hun heller ikke de store julefestlighetene med kongefamilien, og valgte en rolig og avslappende jul med sin egen familie og ektemannen prins William (30) .

1. juledag dukket imidlertid hertuginnen og familien hennes opp på julegudstjeneste i St. Marks kirken. Kate smilte tappert, men var blek og åpenbart ikke toppform. Kvalmen skal ifølge britiske medier fortsatt vedvare for hertuginnen.

Det finnes mange kjerringråd for svangerskapskvalme, og ifølge Daily Mail har Kate funnet et som hjelper henne når det står på som verst. Nemlig lavendelkjeks!
 
Lavendel har lenge vært brukt som et kvalmestillende middel, men da først og fremst med råd om et par dråper olje i badevannet.

Det skal være prins Williams stemor, hertuginne Camilla (65), som har gitt Kate det omsorgsfulle rådet om kjeksene. Hun skal selv være en stor fan av lavendelkjeks, og får kjøpt dem på dronning Elizabeths (86) favorittbutikk "Fortnum and Mason".