VAKRE LOKKER: Kate har blitt kåret til kjendisen som har de mest attraktive lokkene, men den tidligere hoff-frisøren Denise synes imidlertid det er litt mye av det gode. 


 Foto: James Whatling / Splash News/ Al
VAKRE LOKKER: Kate har blitt kåret til kjendisen som har de mest attraktive lokkene, men den tidligere hoff-frisøren Denise synes imidlertid det er litt mye av det gode. Foto: James Whatling / Splash News/ AlVis mer

- Kates krøller er litt vel overdrevne

Hoff-frisør langer ut mot Kates hår.

SEOGHØR.NO: Hvis du noen gang har tenkt at hertuginne Kates berømmelige lokker er for mye av det gode, ja, da er du ikke alene.

Denise McAdams, som har arbeidet som frisør for den britiske kongefamilien i 35 år, er nemlig ikke ubetinget positiv til det lange mørke håret.

BERØMTE LOKKER: Kates hår blir kopiert av kvinner verden over.  Foto: Stella Pictures
BERØMTE LOKKER: Kates hår blir kopiert av kvinner verden over. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg synes håret hennes er fantastisk, men krøllene hennes er kanskje litt overdrevne til tider, sier hoff-frisøren til Radio Times Magazine.

Hun passet samtidig på å si at Kate alltid ser nydelig ut, og at hun er en god venn av henne.

Denise, som ikke lenger jobber for kongehuset, var krassere i sine uttalelser når det kom til prinsesse Anne.

KONGELIG FRISØR: En ung utgave av Denise, som har vært de kongeliges frisør i en årrekke. Nå skal hun delta i en BBC-serie kalt Hair.  Foto: All Over Press
KONGELIG FRISØR: En ung utgave av Denise, som har vært de kongeliges frisør i en årrekke. Nå skal hun delta i en BBC-serie kalt Hair. Foto: All Over Press Vis mer

- Prinsesse Anne var skremmende. Spesielt da jeg var ung. Det var enkelt å sette opp håret hennes, så jeg gikk bare inn, lukket øynene og gjorde det så kjapt så mulig. Sarah Ferguson derimot ble en god venn, sier hun.

Den frittalende frisøren, som snart er aktuell i realityserien «Hair» på BBC, holder imidlertid noe for seg selv:

- Jeg har hørt noen veldig gode historier fra mine kunder gjennom årenes løp. Jeg kunne skrevet en strålende bok, sier hun og fortsetter:

- Det er ting Harry og William har fortalt meg, men man må være diskret. Det er derfor dronningen hedret meg med The Royal Victorian Medal. Det var for å holde kjeft i 35 år!

LES OGSÅ: Slik får Sofia drømmekroppen