<strong>GIFTET SEG:</strong> Prins William og Kate Middleton giftet seg mens en hel verden så på forrige uke. Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Prins William og Kate Middleton giftet seg mens en hel verden så på forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer

- Kates jobb er å støtte William

Hertuginnen får ikke gjøre som hun vil helt ennå.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prins William er tilbake i vaktplanen som pilot i den britiske redningshelikoptertjenesten etter en kort bryllupsreise med sin Kate på et inntil videre ukjent sted i England.

Prinsens første arbeidsdag blir derimot av den helt alminnelige sorten.

- Det er ikke planlagt noe som helst. Det er business som vanlig,m sier en talsmann for det britiske forsvarsministerium om den nygifte prinsens første arbeidsdag som redningshelikopterpilot, ifølge Ekstrabladet.

Imens ser den nygifte hertuginnen Kate frem til litt ro etter de mye omtalte byllupsfestlighetene før hun går inn i den kongelige familiens fulltidsprogram av plikter, og får funnet ut av hvilke veldedighetsprosjekter hun ønsker å stå i spissen for.

Allerede har hun fått tusenvis av henvendelser fra diverse veldedighetsprosjekter, som ønsker hertuginnen i front.

- Hertuginnens arbeid vil være å støtte sin mann med alle de offisielle pliktene og prosjektene prinsen har hatt i en lang årrekke og som ethvert annet medlem av den kongelige familie: Å støtte dronningen, innenlands som utenlands, sier en talsmann for St. James' Palace.

Ifølge den danske avisen vil Kate på et senere tidspunkt få sine egne veldedighetsprosjekter å konsentrere seg om. Men først vil hun undersøke hva som faktisk interesserer henne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nektet å signere ekteskapspakten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer