FAMILIELYKKE: Prins William (t.v) skal være svært begeistret for forloveden Kate Middletons familie. Han setter neppe mindre pris på dem etter at foreldrene har tilbudt seg å hjelpe til med regningen for bryllupet...  Foto: STELLA PICTURES
FAMILIELYKKE: Prins William (t.v) skal være svært begeistret for forloveden Kate Middletons familie. Han setter neppe mindre pris på dem etter at foreldrene har tilbudt seg å hjelpe til med regningen for bryllupet... Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Kates foreldre betaler millionbeløp for bryllupet

Tradisjonelt pleier kongefamilien å dekke alle utgiftene.

Publisert
SEHER.NO: Den 29. april gifter Storbritannias prins William (28) seg med forloveden Kate Middleton (29) i Westminster Abbey i London. Det norske kongeparet kommer til å delta under både vieslen og festlighetene etterpå.  

Men bryllupet, som inkluderer både 1900 inviterte, lunsj på Buckingham Palace og smokingmiddag, har neppe noen beskjeden prislapp. Tradisjonelt er det kongehuset som pleier å ta regningen for slike kongelige bryllup. Men det er ikke tilfelle denne gangen.

Kate Middletons foreldre, Carole og Michael Middleton, har nemlig sagt seg villige til å bidra med et sekssifret beløp for å dekke deler av bryllupsutgiftene! Det nøyaktige beløpet er ikke kjent, men det er snakk om minst én million kroner.

- Dette er noe de absolutt ville gjøre, og William aksepterte galant, forklarer en kilde til Vanity Fair.

Også Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland mener dette er en riktig avgjørelse av den vordende brudens foreldre.

-Jeg synes det er en rørende gest at Kates foreldre ønsker å betale deler av datterens bryllup,  slik andre foreldre gjerne gjør - selv om hun nå gifter seg inn i kongefamilien. Dette blir lagt merke til – og tatt positivt imot i Storbritannia, sier han til Seher.no.

Totland påpeker at Middleton-familien slik også får ta del i bryllupsplanleggingen på en helt annen måte enn de ellers ville fått. 

Middletons foreldre skal være svært godt likt i lokalsamfunnet, og de har opparbeidet et tett og avslappet forhold til prins William. Prisen elsker visstnok feriene med forlovedens familie da de alltid er så avslappende, skriver Vanity Fair.

Med et såpass nært forhold til sin kommende svigersønn er det kanskje naturlig at Middletons ønsker å bidra?
 
- Ekteparet Middleton er dessuten mangemillionærer og har råd til det, understreker hoffreporter Totland.

For Kates foreldre sitter heldigvis altså fint i det økonomisk. De driver nemlig sin egen suksessrike bedrift, Party Pieces, som de har grunnlagt sammen. Både Kate og hennes to søsken har tidligere jobbet for bedriften, som tilbyr festeffekter til enhver anledning - også bryllup.

Selv om det er overraskende at kongefamiliens regning blir delt opp slik, vil nok bidraget fra Middletons først og fremst ha en slags symbolsk funksjon.

- Men uansett hvor mye familien Middleton betaler, vil det selvsagt bare bli en brøkdel av hva bryllupsfestighetene vil koste totalt. Jeg leste et sted at prisen for hele herligheten kan bli på hele 100 millioner kroner. Men det kommer selvsagt an på hvordan man regner, sier Totland til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ville ikke vise kroppen på TV  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer