Kates barndom kan avsløre bryllupsreisens mål

De nygifte vil sannsynligvis kose seg i varmere strøk...

FRA LONDON TIL JORDAN?: Det spekuleres i om bryllupsreisen til Kate og William vil gå til Jordan, der bruden bodde i nesten to og et halvt år da hun var liten. Her forlater de lykkelige nygifte Westminster Abbey fredag.  Foto: Stella Pictures
FRA LONDON TIL JORDAN?: Det spekuleres i om bryllupsreisen til Kate og William vil gå til Jordan, der bruden bodde i nesten to og et halvt år da hun var liten. Her forlater de lykkelige nygifte Westminster Abbey fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nå som spekulasjonene rundt Kate Middletons (29) brudekjole har gitt seg, spekuleres det heller i hvor den nyutvente hertuginnen og hertugen av Cambridge skal reise på bryllupsreise.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland mener at brudens barndom kan ha avgjort hvor kjærlighetsferden går.

- Jeg tror bryllupsreisen kan gå til Jordan, fordi Kate bodde der i to år da hun var liten. Kate vet Jordan, sier Totland noe spøkefullt til TV2.

Den nygifte 29-åringen bodde nemlig i Jordans hovedstad Amman fra hun var to til fire år gammel. Hennes foreldre Carol og Michael Middleton, som på den tiden jobbet for British Airways, hadde sin base i Jordan fra mai 1984 og til september 1986. Deretter flyttet familien tilbake til Berkshire igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette gjør man ikke i et bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer