FRYKT: Dianas tidligere livvakt frykter at Kates baby skal kidnappes. Foto: All Over Press
FRYKT: Dianas tidligere livvakt frykter at Kates baby skal kidnappes. Foto: All Over PressVis mer

- Kates baby kan være i fare

Livvakt frykter Kate og Williams baby vil bli kidnappet.

SEOGHØR.NO: Det er babyfeber i Storbritannia, og en hel verden venter på den kongelige babyen som snart kommer til verden. De vordende foreldre, prins William og hertuginne Kate, er ikke mindre spent!

For alle førstegangsforeldre innebærer ventetiden en rekke forventninger om hvordan livet skal bli med en ny sjef i huset. For kongelige innebærer det også en rekke andre bekymringer, som for eksempel sikkerheten rundt den lille.

Daily Star skriver i dag at Dianas tidligere livvakt, Ken Wharfe, frykter for at prinsen eller prinsessen skal kidnappes. Han mener huset til foreldrene til Kate, hvor det er ment at den lille skal bo den første tiden, ikke er sikkert nok.

- Kates baby kan være i fare. Gitt den politiske situasjonen i verden og sårbarheten rundt de kongelige generelt, trenger de masse beskyttelse, sier han til den engelske avisen og advarer:

- Det er en reell fare for kidnapping av barnet!

Wharfe, som også passet på prins William da han vokste opp, påpeker at verden er et mye farligere sted i dag enn for 20 år siden da de tok Dianas gutter med ut.

- Det de må gjøre er å omgi seg med politi, og det vil koste millioner. Sikkerhetsmessig lar det seg ikke gjøre. Diana ville sett fallgruven i sikkerhetsplanen, og sagt: Vær forsiktig. Dette vil jeg fraråde!
 
Les også: Føder hun på Dianas bursdag?