Hertuginne Kate:

Kate viste frem sin kongelige babymage

Tilbake på jobb etter seks ukers sykmelding.

PÅ BEDRINGENS VEI: Hertuginne Kate smilte bredt, da hun tirsdag stilte opp på en kongelig mottakelse sammen med prins William og prins Harry, etter seks ukers sykmelding. Foto: NTB Scanpix
PÅ BEDRINGENS VEI: Hertuginne Kate smilte bredt, da hun tirsdag stilte opp på en kongelig mottakelse sammen med prins William og prins Harry, etter seks ukers sykmelding. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Hertuginne Kate (35) har slitt med ekstrem morgenkvalme etter at det ble kjent at hun venter sitt tredje barn med prins William (35).

Mange gledet seg derfor at hun tirsdag var tilbake på jobb, da hun stilte opp på en kongelig mottakelse i anledning den globale dagen for mental helse.

De fremmøtte kunne ikke unngå å legge merke til Kates voksende mage, som var dekket av en designkjole fra merket Temperley, ifølge Daily Mail.

VENTER SITT TREDJE BARN: Hertuginne Kate forbereder seg for tiden på å bli mamma for tredje gang. Foto: NTB Scanpix
VENTER SITT TREDJE BARN: Hertuginne Kate forbereder seg for tiden på å bli mamma for tredje gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kate har vært sykmeldt i seks uker, men hun skal nå være på bedringens vei, ifølge en kilde ved det britiske hoffet.

- I bedre form

Hun sliter fortsatt med ekstrem morgenkvalme, men hun er i gradvis bedre form. Hun er veldig glad over å være her i kveld, sier kilden til Daily Mail.

Prins WIlliam var også tilstede på mottakelsen og smilte stolt ved konas side.

Paret har fra før barna prins George (4) og prinsesse Charlotte (2).

Som tilbehør til antrekket hadde Kate øreringer fra designeren Kiki McDonough, til en verdi av over 35 000 kroner.

Prins Harry kom alene

Prins Harry (33) var også tilstede på mottakelsen, sammen med 350 gjester.

Hans nye kjæreste - «Suits»-skuespilleren Meghan Markle (36) - var imidlertid ikke på plass i London. Det skyldtes antagelig at paret ennå ikke er forlovet.

UTVIDER FAMILIEN: Prins George og prinsesse Charlotte får snart en ny bror eller søster. Foto: NTB Scanpix
UTVIDER FAMILIEN: Prins George og prinsesse Charlotte får snart en ny bror eller søster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ryktene rundt en kommende forlovelse er et hett tema i internasjonal presse, men til nå skal ikke prinsen ha stilt det store spørsmålet til Meghan.

Må legge opp som skuespiller?

Dersom Meghan gifter seg med prins Harry og blir en del av den britiske kongefamilien, vil det ifølge britiske Express følge med en rekke regler for den 36 år gamle skuespilleren.

Nettstedet hevder at hun mest sannsynlig vil måtte gi slipp på skuespillerkarrieren, og flere internasjonale medier har tidligere skrevet at kilder nær stjernen sier at hun allerede har bestemt seg for å legge karrieren på hylla - til fordel for sitt veldedighetsarbeid - noe hun startet med før hun møtte prins Harry.

KOM ALENE: Prins Harry hadde ikke med seg sin nye kjæreste Meghan Markle på den kongelige mottakelsen. Foto: NTB Scanpix
KOM ALENE: Prins Harry hadde ikke med seg sin nye kjæreste Meghan Markle på den kongelige mottakelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, forklarer også at Meghan skal ha takket nei til flere sesonger av hit-serien «Suits» til fordel for sitt liv med Harry.

- Det er nok et tegn på at hun skal over i «prinsesserollen», sier Vagle.

LES OGSÅ: Derfor må Meghan legge skuespillerkarrieren på hylla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer