- Kate vil ikke bære søsterens brudeslør

Prins Williams kone skal ha en spesiell grunn for å nekte å stille opp for sin nære søster Pippa.

SKYGGER BANEN: Kate skal ønske å holde seg i bakgrunnen under lillesøster Pippas bryllup neste sommer.  Foto: Ap
SKYGGER BANEN: Kate skal ønske å holde seg i bakgrunnen under lillesøster Pippas bryllup neste sommer. Foto: Ap Vis mer

SEOGHØR.NO: I sommer ble Pippa Middleton (33) - lillesøsteren til britiske hertuginne Kate (34) - forlovet med kjæresten James Matthews (41).

James skal ga gått ned på kne under en romantisk tur i nasjonalparken Lake District i Cumbria i Storbritannia i starten av juli.

Kun dager etter nyheten ble kjent, viste Pippa frem den flotte forlovelsesringen, som består av fire karats diamant, som er beskjært med hjørner og mange fasetter i «asscher cut»-stil, ifølge Daily Mail.

Det er altså ingen tvil om at det kommende bryllupet blir en stor dag for 33-åringen, som selv stjal mye av glansen under storesøsterens bryllup i 2011.

Pippa hadde nemlig på seg en tettsittende, utringet hvit kjole som ga henne tittelen «her royal hotness».

Saken fortsetter nedenfor.

STJAL GLANSEN: Pippa Middleton fikk mye oppmerksomhet under bryllupet til storesøsteren Kate og prins William i 2011. Årsaken var hennes tettsittende kjole.  Foto: Pa Photos
STJAL GLANSEN: Pippa Middleton fikk mye oppmerksomhet under bryllupet til storesøsteren Kate og prins William i 2011. Årsaken var hennes tettsittende kjole. Foto: Pa Photos Vis mer

- Vil være i bakgrunnen

Selv om mange kanskje tenker at Kate kommer til å gjøre det samme i lillesøsterens bryllup, skriver nettstedet People at hertuginnen faktisk nekter å være brudepike eller forlover. 

Ifølge kongeekspert Judy Wade er Kate redd for å stjele all oppmerksomheten dersom hun bærer sløret til Pippa, nettopp fordi det er naturlig at alle øynene vil være på Englands fremtidige dronning. 

GIFTER SEG: Det var i sommer det ble kjent at Pippa Middleton og kjæresten James Matthews hadde forlovet seg. Bryllupet skal finne sted neste sommer.  Foto: Epa
GIFTER SEG: Det var i sommer det ble kjent at Pippa Middleton og kjæresten James Matthews hadde forlovet seg. Bryllupet skal finne sted neste sommer. Foto: Epa Vis mer

- Det er en vanskelig situasjon for Pippa. Hun ønsker gjerne å ha søsteren ved sin side, men om søsteren din er en fremtidig dronning, kommer hun til å stjele glansen. Kate ønsker å være i bakgrunnen, sier hun People. 

Ønsker å holde bryllupet hjemme

Ifølge Daily Mail planlegger Pippa og James bryllup neste sommer i St. Mark's Church i Englefield, Berkshire - like ved der moren Carole (61) og faren Michael (67) bor. 

Resten av bryllupsfesten skal bli holdt i foreldrenes hage med omkring 150 gjester. 

- Det har gått en del rykter om at Pippa skal gifte seg i forlovedens hytte i Skottland eller at de skal ha en bryllupsfest i London. Men hun er en tradisjonell jente som ønsker å ha bryllupet hjemme.

- Moren hennes har vært veldig involvert i bryllupsplanleggingen og hun ønsker å vise frem huset deres til alle vennene av paret, sier en kilde til The Sun. 

Ba svigerfar om tillatelse

Pippa skal ha blitt tatt fullstendig på senga av frieriet. Kjæresten hadde imidlertid forberedt seg godt, ved å spørre Pippas far Michael Middleton om tillatelse til å fri, ifølge Daily Mail.

- James er tradisjonell og var veldig opptatt av å gjøre ting ordentlig. Det innebar å få sin fremtidige svigerfars samtykke, sier en venn av paret.

En annen venn av familien sier at Michael og Carole Middleton er svært glade på datterens vegne.

Etter alt å dømme er Pippas foreldre allerede godt kjent med sin fremtidige svigersønn. James Matthews har nemlig tilbragt mye tid med Middleton-familien det siste året.

LOKALKIRKEN: Pippa og James skal gifte seg i St. Mark's Church i Englefield, Berkshire neste år.  Foto: wenn.com
LOKALKIRKEN: Pippa og James skal gifte seg i St. Mark's Church i Englefield, Berkshire neste år. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Ari Behn kapret drømmejobben