Kate var forelsket i Harry…

Ikke kjærlighet ved første blikk da Kate traff prins William.

EVENTYRBRYLLUP: Kate og Williams bryllup ifjor hadde kanskje ikke funnet sted - om hun hadde fått gutten hun ville ha... Foto: All Over Press
EVENTYRBRYLLUP: Kate og Williams bryllup ifjor hadde kanskje ikke funnet sted - om hun hadde fått gutten hun ville ha... Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate (30) og prins William (30) møttes for første gang da de begynte på kunsthistorie-studier på St. Andrews University i Skottland i 2001. Men det var ikke kjærlighet ved første blikk da de to møtte hverandre første gang.

- Den eneste gangen vi snakket om William var da vi hørte at han kanskje skulle studere med oss. Men for å være ærlig så viste Kate aldri noen interesse for ham og hun snakket heller ikke om ham, forteller en av Kates tidligere studievenner til bladet OK!


For mens resten av jentene på universitetet håpet på å bli nærmere kjent med prinsen – og kanskje kapre hans hjerte – var Kate hodestups forelsket. I en gutt som het Harry. Ikke prins Williams bror - men en studievenn hertuginnen hadde vært sammen med på Marlborough College…

- Hun var forelsket i Harry, men det forholdet fungerte ikke, sier vennen om Kates romanse.

To år etter at de begge begynte på St. Andrews University ble Kate og William ett par – og feiret en romantisk førjulstid i Skottland i 2003. Først påsken året etter ble det kjent at de to var kjærester.

I årene frem til de to ble uteksaminert i 2005 bodde de to også sammen i et bofellesskap med venner på universitetets campus. Resten er rojal historie.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bursdagsgave: 91 millioner kroner