Kate trosset kvalmen

Tilbake på jobb for første gang siden graviditeten ble kjent.

BACK IN BUISNESS: Hertuginne Kate var på plass for å ta imot Singapores presidentpar i dag - noe som er hennes første offisielle oppdrag siden det ble kjent at hun er gravid med sitt andre barn. Foto: Stella Pictures
BACK IN BUISNESS: Hertuginne Kate var på plass for å ta imot Singapores presidentpar i dag - noe som er hennes første offisielle oppdrag siden det ble kjent at hun er gravid med sitt andre barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate har holdt en lav profil etter at det for seks uker siden ble annonsert at hun er gravid med sitt andre barn, men tirsdag viste hun seg for første gang offentlig igjen.

Det til tross for at Kensington Palace senest mandag, skrev i en pressemelding at hertuginnen fortsatt sliter med ekstrem svangerskapskvalme.

De presiserte også at hun blir stadig bedre. Men om hun hadde en god dag i dag, eller om hun bare trosset kvalmen til ære for Singapores president Tony Tan, vites ikke. Hun var i alle fall på plass for å ønske ham velkommen til Storbritannia til et firedagers statsbesøk.

GOD TONE: Hertuguinne Kate og presidentfruen så ut som de fant tonen fort. De møttes sist gang i 2012. Foto: STELLA PICTURES
GOD TONE: Hertuguinne Kate og presidentfruen så ut som de fant tonen fort. De møttes sist gang i 2012. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Sammen med prins William hentet Kate presidenten og hans hustru på et hotell i London, og fulgte dem til Buckingham Palace hvor de skal bo under oppholdet. Det ble et hyggelig gjensyn. Kate og William var nemlig presidentparets gjester under deres rundreise i Asia i 2012.

Hertuginnen var kledd seg i en grårutete kåpe fra Alexander McQueen og en hatt fra Jane Tylor i dag. Det var ingen babymage å spore under designkåpen, men det er ikke så rart ettersom Kate bare er knappe 13 uker på vei.

Grunnen til at graviditeten ble kjent allerede i syvende uke, er diagnosen hyperemesis gravidarum som Kate også slet med i sitt første svangerskap. Hun har avlyst en rekke offisielle oppgaver de siste ukene på grunn av ekstrem kvalme, og ifølge Daily Mail har hun bodd i barndomshjemmet i perioder for å få fullstendig ro.

Mens hun i første svangerskap ble lagt inn på sykehus for behandling, har hun denne gangen blitt behandlet av sine leger hjemme hos seg selv og sine foreldre.

Kate har termin i april - og blir dermed tobanrsmamma før eldstemann George er fylt 2 år. Han ble født 22. juli 2013.

Les også: Kom i gammel favoritt