Kate trenger ikke kjøpe babyutstyr

I Storbritannia tar man gledene på forskudd.

BARNETEKKE: Kate har svært god kjemi med små barn, og gleder seg stort til å få sin egen lille prins eller prinsesse. Foto: All Over Press
BARNETEKKE: Kate har svært god kjemi med små barn, og gleder seg stort til å få sin egen lille prins eller prinsesse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate (31) og prins William (30) venter sitt første barn, og i forrige uke ble det kjent at terminen er i juli. Men selv om det ennå er drøye fem måneder til tronarvingen kommer til verden, har paret allerede fått leker til en hel barnehage skriver danske Billedbladet.

I Storbritannia har nemlig folket tatt gledene på forskudd, og paret overøses med gaver til sin førstefødte fra vennlige og forventningsfulle givere.

Gavedrysset begynte faktisk før graviditeten var offisiell. Da paret besøkte Asia i september fikk de ikke bare presanger til seg selv. Vertene må ha hatt fornemmelse av at noe var på gang, og ga en rekke barnegaver. Der i blant spill, malebøker, plastikkleker og dukker.

Det er ikke bare de vordende foreldrene som opplever givergleden. Bestefar prins Charles (64) og hans Camilla (65) mottok både babystøvler og leker da de besøkte Australia og New Zealand i høst.

Med andre ord er det meste i hus til den lille prinsen eller prinsessen ser dagens lys!

LES OGSÅ: Hertuginne Kate rammet av sjelden svangerskapskvalmeVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer