Kate tok en ufrivillig «Marilyn Monroe»

Nesten-glipp for hertuginnen.

LUFTIG: Kraftig vind gjorde at det marineblå Orla Kiely-skjørtet til hertuginne Kate blåste opp, og ettbarnsmoren hadde et svare strev med å sørge for at det holdt seg på plass, mens hun mottok blomster av en liten blomsterpike under veldedighetsarrangementet Place2Be i London denne uken. Foto: all over press
LUFTIG: Kraftig vind gjorde at det marineblå Orla Kiely-skjørtet til hertuginne Kate blåste opp, og ettbarnsmoren hadde et svare strev med å sørge for at det holdt seg på plass, mens hun mottok blomster av en liten blomsterpike under veldedighetsarrangementet Place2Be i London denne uken. Foto: all over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken var hertuginne Kate (31) på besøk hos antimobbe-gruppen Place2Be da de arrangerte et veldedighetsevent i London.

Men ting holdt nesten på å gå galt for den flotte ettbarnsmoren, da hun bøyde seg ned for å takke for blomstene hun fikk ved ankomst av skoleeleven Tierbey Potter.

ENGASJERT: Ingen tvil om at hertuginne Kate er tilbake igjen for fullt etter at hun ble mamma i sommer. Foto: REX/Geoff Pugh/All Over Press
ENGASJERT: Ingen tvil om at hertuginne Kate er tilbake igjen for fullt etter at hun ble mamma i sommer. Foto: REX/Geoff Pugh/All Over Press Vis mer

Ufrivillig tok hertuginnen nemlig en «Marilyn Monroe», da kraftig vind gjorde at det marineblå skjørtet hennes føk til alle kanter.

Men prins Williams kone så ikke ut til å la seg affisere, og førte en hånd diskret ned mot skjørtet for å holde det på plass, mens hun uavbrutt snakket med den lille blomsterpiken.

SVEVENDE: Hertuginnen har ved flere anledninger vært utsatt for kraftige vindkuler. Foto: All Over Press
SVEVENDE: Hertuginnen har ved flere anledninger vært utsatt for kraftige vindkuler. Foto: All Over Press Vis mer

Den verdensberømte skuespilleren Marilyn Monroe satte i 1955 standaren for den ikoniske «svevende kjole»-poseringen, da hun ble fotografert mens luften fra en t-banerist blåste kjolen hennes rett til værs.

Man kan trygt si at hertuginne Kate er på god vei til å bli vår tids Marilyn Monroe - for dette er ikke første gang hun er fotografert mens kjolen eller skjørtet hennes flagrer i vinden..

LES OGSÅ: - Jeg er litt norsk, så det er spesielt å være her

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer