Kate-tabbe på vei til gjennomgangen?

I baksetet på bilen lå arket, som nå skaper spekulasjoner...

<strong>BRYLLUPSLØFTENE?:</strong> Bildet av et ark bak i bilen til Kate Middleton, da hun kjørte selv til Clarence House setter fart i spekulasjoner om det var bryllupsløftene hun har skrevet på arket. Foto: All over press
BRYLLUPSLØFTENE?: Bildet av et ark bak i bilen til Kate Middleton, da hun kjørte selv til Clarence House setter fart i spekulasjoner om det var bryllupsløftene hun har skrevet på arket. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag hadde Prins William og Kate Middleton gjennomgang av vielsen foran bryllupsdagen, men på vei til det som kan være den siste øvelsen kan Kate ha avslørt en liten del av sine ekteskapsløfter.

Da Kate ble fotografert på vei ut av hjemmet i Bucklebury ble det tatt bilder gjennom ruten på bilen hennes, og i baksetet lå det et ark som har skapt overskrifter i England. Selv om mesteparten av arket er skjult, har Daily Mail tolket en del der det står:

«With so much love within our hearts» (Med så mye kjærlighet i våre hjerter). 

- Passasjen kan være til noe annet, men den åpner for muligheten for at de har fulgt eksempelet til mange unge par og har skrevet sine egne bryllupsløfter for den spesielle dagen, skriver Daily Mail.

I setningen før står det på bildene Seher.no nå trykker: «The wearing of the wedding ring.»

Kate og William møttes først i Clarence House, der de hadde møte med biskopen av Westminster Abbey som gikk igjennom vielsen med dem. Paret dro deretter til kirken for en gjennomgang på stedet. Både prins Williams forlover, Prins Harry, og Kates forlover, søsteren Pippa, og foreldrene hennes var tilstedet. Kate og faren skal også ha øvd på å gå ned midtgangen. 

Kate skal ifølge kilder Daily Mail ha snakket med ha gitt fra seg en «pipelyd» i glede da hun så hvor vakkert kirken var pyntet.

- Hun var overbegeistret av hvor vakker den så ut – den var alt hun hadde håpet på, sier en kilde.

- Foreldrene var ved hennes side hele tiden, og fortalte henne hvor vakkert det ville bli. Hun så ut som en ung brud, som var entusiastisk foran sin store dag, sier kilden videre.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland er tilstede i London.

- Mitt hotell i London ligger like ved bryllupskirken Westminster Abbey - og jeg var bortom like etter at jeg kom til byen onsdag ettermiddag. Det gikk rykter om at brudeparet skulle ha generalprøve - og både presse og publikum ventet i timevis. Men de aller fleste hadde gitt opp håpert,  da Kate og William endelig kom- og snek seg inn en sideinngang sammen med forloverne, sier han.

Kate vil tilbringe den siste natten som ugift uten ektemannen, slik som tradisjonen er. Natten tilbringer hun i femstjernershotellet Goring sammen med foreldrene sine, Michael og Carole, søsteren Pippa og broren James.

Kate kjørte selv og bar selv klær inn fra bilen og inn på Clarence House i går kveld.

- Et stykke fra den behandlingen hun vil få som prinsesse, skriver Daily Mail.

Mens Kate tilbringer natten på hotell, skal prins William ha en privat middag på Clarence House med Prins Charles og Camilla, og prins Harry.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mette-Marit blant de verst kledde kongelige gjestene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer