Kate stilte i Alexander McQueen igjen

Hertuginnen valgte dåpsantrekk fra samme designerhus som sto bak brudekjolen.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate (32) matchet sin sønn i krevhvitt på den store dåpsdagen. Akkurat som brudekjolen, fikk motehuset Alexander McQueen æren av å designe Kates antrekk. Det er åpenbart design for de store anledninger!

Drakten med rysjer og peplumsnitt er spesialdesignet til Kate - og den matchende hatten kommer fra Jane Taylor.

FAVORITT DESIGNER: Hertuginne Kate valgte en kremhvit drakt med rysjer og peplumssnitt på sin sønns store dag. Foto: REX/All Over Press
FAVORITT DESIGNER: Hertuginne Kate valgte en kremhvit drakt med rysjer og peplumssnitt på sin sønns store dag. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Prins George ble døpt i en en relativt ny dåpskjole i silke, sateng og bomull, sydd av dronning Elizabeths faste syerske, Angela Kelly. Kjolen har likevel historisk sus. Den er en kopi av den 170 år gamle kjolen som dronning Victoria fikk laget til sin første datter i 1841. Kjolen skal ha blitt brukt i over 60 barnedåper - og var utslitt da den havnet på museum i 2004.

Det var imidlertid ikke bare mor og barn som matchet hverandre. Også tante Pippa og bonus-bestemor Camilla gikk for samme fargeskala - og har åpenbart fått råd og tips fra dåpsbarnets mor.

Dronning Elizabeth kom derimot i babyblått for å hedre sitt lille oldebarn. Mest sannsylig brukte de to samme designer, da Angela Kelly som har sydd dåpskjolen, syr nesten samtlige av dronningens klær.

LES OGSÅ: Se, så søt pris George er!