Kate spilte volleyball i hæler

Den sporty hertuginnen var ikke helt korrekt antrukket under sitt første solo-oppdrag etter fødselen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag formiddag gjestet hertuginne Kate (31) veldedighetsarrangementet SportsAid i London - og som seg hør og bør for et medlem av kongefamilien på representasjonsoppdrag stilte hun aktivt opp sammen med de andre deltakerne.

Den sporty 31-åringen, som 22.juli i år ble mamma til lille prins George, nølte ikke da hun ble utfordret til å spille volleyball.

FOLKELIG: Hertuginne Kate i samtale med noen av deltakerne under veldedighetsarrangementet SportsAid i London fredag formiddag. Dette er hennes første solo-oppdrag etter at hun ble mamma til lille prins George i juli. Foto: Stella Pictures
FOLKELIG: Hertuginne Kate i samtale med noen av deltakerne under veldedighetsarrangementet SportsAid i London fredag formiddag. Dette er hennes første solo-oppdrag etter at hun ble mamma til lille prins George i juli. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det var ingenting å utsette på Kates sportsglede - men antrekket derimot var det nok èn og annen som hadde en formening om: Hun stilte nemlig i åletrange jeans og skyhøye hæler på volleyballbanen.

Men til tross for feil antrekk fikk hertuginnen, som for anledningen hadde latt mann og barn være hjemme på Kensington Palace, skryt av volleyball-proffen Jordan Dalrymple.

- Hun var veldig god - og dét i hæler! Hun fortalte meg at hun hadde spilt litt strandvolleyball før, og hun hadde basisteknikkene inne. Vi ble veldig imponert, sier Dalrymple til People.

ENGASJERT: Hertuginne Kate vet å sjarmere folk rundt seg med sitt blide vesen.  Foto: Stella Pictures
ENGASJERT: Hertuginne Kate vet å sjarmere folk rundt seg med sitt blide vesen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Onsdag døpes lille prins George i kapellet St. James Palace, hvor avdøde prinsesse Diana lå i en uke før hun ble begravet ved familiestedet Althorp Park i 1997.

Seremonien blir liten og intim, med kun den aller nærmeste familien til stede.

Hold deg oppdatert på Seoghør.no onsdag for detaljer fra den rojale dåpen!

LES OGSÅ: Chris O'Neill velger jobben framfor prinsesse Madeleine

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer