FAMILIEFORØKELSE? Den lille familien på tre, skal i følge ryktene bli fem om noen måneder. Kate satte imidlertid en stopper for ryktene da hun drakk alkohol denne uka. Foto: All Over
FAMILIEFORØKELSE? Den lille familien på tre, skal i følge ryktene bli fem om noen måneder. Kate satte imidlertid en stopper for ryktene da hun drakk alkohol denne uka. Foto: All OverVis mer

Kate slår tilbake mot ryktene

Magasin hevdet at Kate er gravid - med tvillinger.

SEOGHØR.NO: Kjendismagasinet OK! hevder at hertuginne Kate er gravid igjen, og venter tvillinger. De mener også å vite at det er to jenter!

- Kate har alltid ønsket seg en datter, og har snakket så mye om det at William også tilslutt gjorde det. Dette er en drøm som går i oppfyllelse, sier en kilde til magasinet.

Uavhengig av ryktene, har hertugparet uttrykket at de ønsker å få barna sine tett i alder, slik at de kan bli like gode venner som Kate og søsteren Pippa. Deres førstefødte, prins George, fyller ett år 22. juli i år.

- Kate synes også at det å ha søstre vil være enormt bra for prins George, sier kilden.

Og magasinet hevder å vite at Kate var svært lettet over at sønnen kom overens med andre små barn, da familien besøkte en barnegruppe på New Zealand.

LEK OG MORO: Prins George trivdes godt sammen med jevnaldrede barn på New Zealand. Foto: All Over
LEK OG MORO: Prins George trivdes godt sammen med jevnaldrede barn på New Zealand. Foto: All Over Vis mer

- Kate var så bekymret for hvordan det ville gå. Men da hun så hvor søt og kjærlig han var ovenfor de andre barna, kunne hun roe seg ned. Å se ham så trygg med andre barn, gjorde henne overbevist om at han kommer til å bli en fantastisk storebror. Hun kunne ikke vært lykkeligere, hevder kilden overfor magasinet. 

OK!s kilde forteller også i det vide og brede om hvor mye hele den britiske kongefamilien gleder seg til de to jentene skal komme, og dronning Elizabeth skal allerede ha begynt å samle gaver til de to.

- Elizabeth har spart på smykker og gaver i mange år i tilfelle William skulle få en datter. De nye prinsessene vil arve uvurderlige antikke smykker og kunstverk!
 

Hørt det før

Dette er imidlertid ikke første gang tabloidene hevder å vite at hertuginnen er gravid med tvillinger. Allerede i 2011 kunne magasinet Star fortelle at Kate og William ventet to små. Disse tvillingene så vi aldri noe til - og Kate ble ikke gravid før siste del av 2012.

Det vites ikke hvilke planer Kate og William har med tanke på flere barn, men signalene tyder på at det vil ta litt lengre tid før de offentligjør et nytt svangerskap...

William har nemlig ikke lagt skjul på at de har mer enn nok å holde fingrene i, da han fikk
spørsmål om det var flere barn på vei for et par måneder siden.

– Én er nok for øyeblikket, sa han ifølge Daily Mail.

Drakk alkohol

Det er sjelden de kongelige går ut og dementerer rykter som verserer i media, det gjelder både norske og utenlandske kongelige. De kan imidlertid gi små hint.

Da hertuginne Kate og prins William torsdag besøkte besøkte destilleriet til «The Famous Grouse» i Crieff, ble de spurt om de ville smake på barene. Både Kate og Will takket gladelig ja og helte innpå whiskey - noe Kate neppe hadde gjort om hun var i lykkelige omstendigheter. Dermed klarte Kate nok en gang å sette en effektiv stopper for gravide-ryktene!

DRAKK ALKOHOL: Kate satte en effektiv stopper for gravide-ryktene etter å ha drukket whisky denne uka. Foto: REX/All Over Press
DRAKK ALKOHOL: Kate satte en effektiv stopper for gravide-ryktene etter å ha drukket whisky denne uka. Foto: REX/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Dekk deg til, Kate!